up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Solgar

Solgar Vm-75 60 Units

plus
  • Play videoSolgar Vm-75 60 Units
  • Solgar Vm-75 60 Units

Solgar Vm-75 60 Units

Produktbeskrivelse Solgar Vm-75 60 Units

Solgar® VM 75 er vores prisbelønnede multivitamin-tablet med 28 aktive ingredienser og 13 essentielle næringsstoffer. Tag en om dagen for at støtte din hverdag og hjælpe dig med at leve en aktiv livsstil.


Dette førende multivitamin bruger premium-former for ingredienser, herunder naturlige vandige belægninger i stedet for syntetiske alternativer.
Vandige belægninger er vandbaserede, hvilket forbedrer, hvordan kroppen fordøjer produktet, hvilket giver dig bedre absorption af næringsstofferne.
Vitaminer frigør energi fra mad, reducerer træthed og bidrager til din generelle sundhed og velvære.
C-vitamin er essentielt for dit immunsystems normale funktion.
Premium former for ingredienser inklusive chelaterede mineraler.
Ordet 'chelateret' er taget fra græsk 'til klo' og betyder, at mineralet præsenteres i en form, der forbedrer næringsstofets absorberbarhed.
Indeholder vigtige antioxidanter C & E-vitamin, der beskytter dig mod at beskadige frie radikaler.
Frie radikaler er ustabile molekyler, der kan beskadige cellerne i din krop og er forbundet med visse sundhedsmæssige problemer og for tidlig aldring.
Kalcium er nødvendigt til vedligeholdelse af normale knogler og bidrager til den normale energiydende funktion af dit stofskifte.
Folinsyre bidrager til den normale funktion af røde blodlegemer.
Alle Solgar®-produkter opfylder vores branchens anerkendte "Gold Standard" for fremragende kvalitet.
Solgar® er fremstillet ved hjælp af naturligt fremskaffede ingredienser og har innoveret siden 1947, og er det perfekte supplement til et godt helbred - 98% af Solgar®-forbrugerne anbefaler mærket
Er du på udkig efter Solgar Vm-75 60 Units? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Kosttilskud i vores online udendørs butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste udendørs produkter, lige de trekkinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Ernæring udsalg.

Funktioner Solgar Vm-75 60 Units

Farve
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up