`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sorel

Sorel Whitney Short Lace

Sorel Whitney Short Lace

Sorel Whitney Short Lace

Sorel Whitney Short Lace

  • Sorel Whitney Short Lace
  • Sorel Whitney Short Lace
  • Sorel Whitney Short Lace
  • Sorel Whitney Short Lace
  • Sorel Whitney Short Lace
  • Sorel Whitney Short Lace

Sorel Whitney Short Lace

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Sorel Whitney Short Lace

Varm og uovertruffen vandtæt beskyttelse opfylder en sporty kort støvle, du kan bære overalt. Kvindernes Whitney Short Lace har en slank, baffled vandtæt tekstiloverflade med en vandtæt åndbar membran samt 200g isolering for at holde fødderne varme, når du går gennem et vinterunderland. En blød fleeceforing og plysagtig pelsskind trimmer op den hyggelige faktor endnu længere.

Funktioner:

Øvre: Vandtæt Nylon Øvre og Pu Coated Syntetiske Overlays. Vandtæt åndbar membrankonstruktion. Faux Fur Cuff Og Microfleece Foder.

Footbed: Removable Molded Pu Som Eva Footbed, Microfleece Topcover.

Mellemsål: Gummi.

Ydersål: Støbt Gummi Ydersål.

Specifikationer:

Akselhøjde: 6 in.

Hæl Højde: 1 in.

Platform Højde: 1 in.


Lige nu har vi tilbud på Sorel Whitney Short Lace. Kig ind i vores online udendørs butik, hos trekkinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste udendørs udstyr. Vi har også varer som udendørs, og alt det gode fra Sorel, til de bedste priser.

Funktioner Sorel Whitney Short Lace

Køn
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kommentarens titel

-

Bær godt

Godt

-

Dejlige ... de er meget gode!

Jeg elsker dem

-

De bedste ... varme fødder altid! Kommode og seje ... Bed om endnu en størrelse.

Det bedste

-

Absolut mit bedste køb denne vinter !!! De er hyggelige og meget behagelige, og mine fødder forbliver varme og tørre hele dagen lang. Det er de bedste sko til vinteren !!!

Så hyggeligt.

-

Elske disse støvler! Jeg valgte en størrelse, der er større end min faktiske størrelse, og de passer perfekt. De er så varme og hyggelige.

Fantastisk show

-

Købt et par til kone, da hun havde brug for noget at slidte af pisterne på ferie. Fantastisk pasform og yderst behagelig. Vandtæt ydre sørgede for, at fødderne forblev tørre og foringen var god nok til at holde kulden ude. Vil meget anbefale.

Skuffelse

-

Hej, den bestilte størrelse er ikke den rigtige størrelse, disse støvler skal være små. Jeg bestiller et par efter udskrivning og betaling for returetiketten. Jeg er stadig nødt til at betale forsendelsesomkostninger for modtagelse af den nye størrelse. Jeg er skuffet og tænker på, at omkostningerne i tilfælde af udveksling ville blive godtgjort. Jeg betaler 3 gange forsendelsesomkostninger… Dybest set skal du være sikker på dit køb.

Anmeldelse

-

meget tilfreds med den købte! sko passer godt, selvom jeg købte en størrelse større, passer den godt, når du har tykke sokker.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk