up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sådan puster du en luftmadras under camping

Hemmeligheden bag behagelig camping er at have en luftmadras, hvor du lægger dig ned efter en trættende lang dag. Luftmadrasser skal dog oppustes. For at være ærlig er stikkontakter ikke altid under camping, så du skal overveje andre alternativer til hævelse af din luftmadras.
Der er forskellige måder at puste din luftmadras på, når du camping og udendørs aktiviteter såsom bilbatteri 12V luftpumper, batteripakker til at drive elektriske luftpumper, campingpladsens stikkontakter, og den sidste mulighed er at bruge din egen ånde.

Hvilken metode du bruger afhænger af, hvilken ressource du har, og hvor længe du bliver. Sea to Summit , Ferrino , Regatta , Campingaz og Outwell er de bedste mærker, hvis du har brug for pumper til oppustning af luftmadrasser.
Oppustning af din luftmadras med elektriske metoder er den nemmeste, da du ikke behøver at lægge meget på. Campingpladsens stikkontakter er ikke overalt, så du kan overveje at købe en 12V DC luftpumpe. Sæt bare i din bil, og blæs din luftmadras let. En anden mulighed er at bruge en batteridrevet luftpumpe. Disse pumper er genopladelige ved blot at tilslutte din kørende bil eller stikkontakt.
Endelig, hvis du ikke har adgang til nogen af de ovennævnte elektriske muligheder for at puste din luftmadras, skal du overveje at bruge en manuel pumpe. Den største fordel ved at bruge en manuel pumpe er, at du ikke behøver at bekymre dig om elektricitet.


clouse menu Luk