up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvad er det vigtigste i en lejrpude?

Det bedste søvnsystem til backpacking og udendørs aktiviteter består af en sovepose, soveunderlag, sovepose og en campingpude, der får dig til at føle dig hjemme. Sovelinjerne bruges til at holde dine soveposer rene og snavsfrie. Efter en trættende udendørs aktivitet frigiver din krop sved, der kan ødelægge dine soveposer. Derfor bruges en soveposeforing til at holde posen ren og lugtfri. Derudover giver taskeforinger også en vis grad af varme og komfort. På den anden side overses campingpuder ofte, men de gør en enorm forskel mellem en nat med afslappende søvn og et mareridt. Vi ser altid efter en enkel, kompakt og let pude til hvile på hovedet efter en lang hektisk udendørs aktivitet.

Mens en oppustelig campingpude er kompakt og sparer plads i din rygsæk, har de også nogle ulemper. Den oppustelige pude giver dig ikke den ægte følelse af en rigtig pude, da den ikke forbliver, hvor du vil have den. Der er dog mange campingpuder, der er vandtætte og forhindrer dig i at glide af. De giver maksimal dæmpning og justering. Du kan vælge det foretrukne fasthedsniveau, som du vil. Det kan let bæres og tilbyder fremragende pakkeevne. Vaude , Mammut , Trangoworld , Sea to Summit og Marmot fremstiller og tilbyder det bedste udvalg af campingpuder.clouse menu Luk