up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem flecha Soveposer flecha

flecha Soveposer - Isolation: syntetisk isoleret ()

load

Sådan vælges en sovepose

Vi elsker alle at være udendørs og udforske hele dagen. Men efter en hektisk rutine skal du bare have et behageligt sted at ligge og nyde en salig søvn under himlen. Af den grund skal du vælge en sovepose af høj kvalitet alt efter aktivitetstype og krav.
Når du vælger en sovepose, skal du overveje de tre mest almindelige typer sovepuder, som er campingmåtte, selvoppustelige puder og lukkede celler. Da soveposer og campingmåtte går hånd i hånd, skal du klogt vælge dem, der passer til hinanden. For at holde sovepuden inde i soveposen har nogle soveposer integrerede ærmer, der forhindrer dig og din taske i at glide.

• Generelt er soveposer til backpacking lette og tætte, mens campingtasker er lidt større. De giver også gode pakningsfunktioner og er mere effektive til at give varme.
• Du skal fokusere på soveposens temperaturvurderinger. For eksempel, hvis du er på vandretur og camping om vinteren, skal du vælge den der tilbyder den bedste isolering og varme.
• Der er fire hovedtyper af soveposer, som er rektangulære, semi rektangulære, dobbelt og mumie. Hver af dem giver særlige fordele i forhold til andre.
• Du kan vælge mellem de syntetiske isolerede soveposer og dunisolerende soveposer.
• Du kan også købe soveposer til mænd, soveposer til kvinder og soveposer til børn fra førende mærker som Salewa , Haglöfs , The North Face , Millet , og Vaude .


clouse menu Luk