up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem flecha Sundhed og helse flecha

flecha Personlig pleje ()

load

Must Have liste over personlig pleje

Hjælpere til personlig pleje yder personlig pleje i forlængelse af anden hjælp såsom rengøring, styring af opgaver og tilrettelæggelse af transport. Hjælpere til personlig pleje opretholder ikke transmission af sundhedspleje.

Produkter til personlig pleje

Dette er nogle produkter til personlig pleje. De bedste produkter til personlig pleje fås på mærkerne som Salewa , Black Diamond , Vaude , Sea to Summit , Regatta .

Håndsæbe
Undgå antibakterielle sæber, der inkluderer triclosan i dem. Almindelig sæbe og vand tjener godt til at begrænse omfanget af bakterier. Foretrækker duftfri bar sæbe med et par rene ingredienser.

Lotion
Foretrækker duftfrie lotioner, fordi phthalater er ingredienserne i produkterne til duft. Lotions indeholder typisk aluminium og er farlige for huden. Vælg en lotion med naturlige ingredienser som honning, aloe vera eller mandelolie.

Hårpleje
Undgå shampoo og balsam, der kan indeholde skadelige kemikalier. Vælg shampoo og balsam, der ikke indeholder phthalater eller parabener.

Kosmetik
Vær forsigtig med visse importerede kosmetikprodukter, som kan indeholde grafit eller andre tætte metaller. Nogle eksempler på muligvis farlig importeret kosmetik er neglelak, kajal, Surma og læbestift.

Orale plejeprodukter
Undgå tandpasta, der indeholder triclosan. Fluortandpasta er bedst til tænderne, men bruger ikke tandpastaen for meget. Brug kun to gange om dagen.

Solcreme
Brug altid solcreme med SPF 15 til 30, når du går ude i de varme måneder. Det er bedst at vælge mineralbaserede produkter såsom zinkoxid solcreme.

Ansigtsvæv
Ansigtsvæv er et super nyttigt produkt til personlig pleje. På grund af deres styrke, glatte berøring og lysabsorberende egenskaber kan de indtage olien fra dit ansigt. Vælg altid ansigtsvæv af et kendt mærke.


clouse menu Luk