`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Kategorier

Hjem

Sundhed og helse

Sundhed og helse udendørs

Shop vores gigantiske udvalg af Sundhed og helse. Køb alle varer online hos til konkurrencedygtige priser og fuldend dit udendørs udstyr hos trekkinn.

Mærker for Sundhed og helse

Fremhævede produkter i Sundhed og helse

Sådan vælger du sundheds og ernæringsprodukter

Kosttilskud, herunder C vitamin, D vitamin og B, er afgørende for vandreture. Disse kosttilskud er især vigtige for vandrere. De antioxidante egenskaber ved C vitamin hjælper med at reparere smerter ved hård træning. D vitamin er afgørende for knoglesundhed, immunfunktion og kontrol af infektionen. Det bedste mærke til at købe et kosttilskud er Nutrisport .

Førstehjælp

En førstehjælp er et sæt eller en kasse, der inkluderer udstyr, der bruges til at behandle mindre skader, herunder skader, skrammer, sår, blærer og stammer. Mere omfattende førstehjælp kan også dække overlevelsesudstyr eller serviceartikler som insektbidservietter eller forkølelses og influenzalægemidler. Petzl , Salewa , CMP , Mammut , Vaude , Ferrino er mærkerne, hvorfra du kan købe førstehjælp.

Personlig pleje

Personligt plejesæt indeholder genstande, der hjælper dig med at slappe af, slappe af og de ting, der får dig til at smile, er forfriskende og hjælper dig med at manifestere dit sind. Det bedste personlige plejesæt fås på disse mærker Salewa, Black Diamond , VAUDE, Sea to Summit , Regatta .

Sportstilskud

Sportstilskud er kosttilskud, der normalt bruges af dem, der beskæftiger sig med bodybuilding, vægtløftning, forskellige kampkampe og atletik for at fremme en stigning i magert fysikmasse. Sportstilskud er kapsler, pulvere eller væsker, der bruges til at styrke muskler eller forbedre udholdenhed. Køb sportstilskuddene fra disse mærker Powerbar , 226ERS , Nutrisport, Ana Maria Lajusticia

Tapning

Taping er et helbredende værktøj og er ofte blevet populært inden for sportsområdet. Taping har været praktiseret i lang tid til inhibering og behandling af sportsskader. Det bruges ikke kun til sportsskader, men også andre skader. 8 C Plus , Ultimate Performance , Compex , Theraband er berømte tapemærker.

Luk