`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Suunto

Suunto Ambit3 Peak HR

Suunto Ambit3 Peak HR

Suunto Ambit3 Peak HR

  • Suunto Ambit3 Peak HR
  • Suunto Ambit3 Peak HR
  • Suunto Ambit3 Peak HR
  • Suunto Ambit3 Peak HR
  • Suunto Ambit3 Peak HR

Suunto Ambit3 Peak HR

Produktbeskrivelse Suunto Ambit3 Peak HR

Suunto Ambit3 Peak HR er det GPS-ur, som du altid har drømt om. Perfekt til at ledsage dig i dine træningsprogrammer eller eventyr du beslutter dig for at foretage. Denne enhed vil guide dig i hvert trin, der giver al den sikkerhed, du har brug for for at nå din destination.

Følg højdeprofilen for stigningerne og nedstigningerne på din rute under øvelsen direkte fra uret. Tilslut uret trådløst til din smartphone, og brug den gratis Suunto Movescount App til at indstille uret fra hvor som helst og berige, genopleve og dele dit eventyr.

Run, swim, cycle, walk, ski… I believe one day I will have to decide on a sport, no? That, or monitor multisport devices such as the Ambit series by Suunto, capable of monitoring all of my activities with Swiss precision.


Find Suunto Ambit3 Peak HR på lager og til den absolut bedste pris. Besøg trekkinn, din online butik, med udendørs udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Suunto Ambit3 Peak HR her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (33)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende

-

Fremragende !! Meget godt ur.

Fantastisk produkt og fremragende service!

-

Fantastisk produktkvalitet og meget konkurrencedygtig pris! Min første gang at købe fra denne onlinebutik / webside og var virkelig imponeret over hvor hurtigt min ordre kom til NZ selv i denne hidtil usete tid! Vi er færdige med holdet! Du fortjener mere end 5 stjerner! Vi handler bestemt igen.

Lidt omfangsrig til små håndled

-

Lidt større end jeg havde håbet, så det er ret stort på mit lille håndled. Har ikke brugt uret ordentligt endnu, men det virker let at rulle gennem menuen osv., Hvilket er fantastisk.

Ambit 3-top

-

Meget komplet ur, let at bruge. Perfekte funktioner til bjergaktiviteter. Pålidelig pulsmåler. Specielt god batterilevetid.

Anbefaling

-

meget god! fremragende værdi for pengene, hurtig levering. Helt tilfreds.

Bedste ur

-

Bedste ur, jeg har hidtil haft. Dette er den anden af denne model, som jeg køber. Dette ur har alt hvad du har brug for for at blive seriøs ved at løbe i bjergene eller vandre.

Suunto ambit3 peak hr

-

Fremragende produkt og god værdi for pengene.

Suunto ambit3 peak hr

-

Jeg er meget tilfreds med køb af dette ur, fremragende menu, multifunktionalitet. Tak

Super !!

-

Hurtig levering, fantastisk produkt efter ønske. Prisydelse er toppen i hele Europa.

Anbefalelsesværdig

-

Meget godt ur, dæk forventningerne! Grundlæggende baseret på bjerg, selvom det er i overensstemmelse med de andre discipliner for, hvad der er programmeret. anbefalelsesværdig

Meget at tage højde for

-

Det er et ur lavet til de mest komplicerede eventyr. Godt batteri, en meget stor datalog, GPS, rutesporing osv. Jo mere du bruger det, desto mere overrasker det dig. Prisen er meget overkommelig. Sidens svar med hensyn til ordre- og forsendelsesstyring har været meget godt. Jeg anbefaler det 100%.

Multifunktionsur af kvalitet

-

Et utroligt ur. Gyldigt for alt hvad du forestiller dig. Med meget god batterilevetid med GPS. Registrer alle typer data. Det muliggør indlæsning af ruter. Alt sammen til en meget overkommelig pris. Hurtig levering. 100% anbefales

Suunto ambit3 peak hr

-

Godt ur og en god pris! Jeg ventede det meget længe. Til shows viser den højde. Anbefal!

Stort ur

-

Uret er fantastisk. Det har så mange funktioner, at du bliver nødt til online manuel virkelig grundigt at lære dem alle. De vigtigste højdepunkter for mig er: meget nøjagtige hjertefrekvensmålinger med hjertefrekvensbæltet; baclight på 50% procent kan fungere som en lille lommelygte, ved 100% lyser det et gennemsnitligt mellemrum. Efter 3 dages brug med 2x40 minutters træning med gps på, har uret stadig 96% batteriprocent. De svage punkter er meget få og ikke forstyrrende overhovedet, og jeg har faktisk kun fundet en: Bluetooth-forbindelsen er svag, meddelelserne fra min telefon vises kun på mit display, hvis jeg ikke er mere end 5- 7 meter fra min smartphone. Om Trekkinn: Leveringen var hurtig, selv om den ankom en arbejdsdag senere end anslået (det kunne være den tunge sne, der ramte Østrig), også jeg skulle have ventet med købet (men du ville ikke: D) fordi det var 290 € - s og nu er som 250 € men det er min skyld :) Samlet godt produkt værd at prisen, meget robust definetly ville købe igen!

Sunnto felt 3 peak

-

Great the best

Formidabelt !!

-

For det perfekte øjeblik.

Meget godt

-

Jeg kan virkelig godt lide produktet og blev også leveret hurtigt.

Produkt 100% anbefales

-

Jeg har været at teste det i en uge, og jeg tror, ​​en pass. Den har alt hvad du behøver og mere til at holde styr på din træning. Det er en investering, der vil betale for sig selv over tid sikkert. Kan varmt anbefales.

God multi-funktion ur

-

Jeg opdagede siden qq uger. Det er fantastisk til vandreture, løb. En test for andre aktiviteter ... Anyway jeg anbefale det til nøjagtighed

Ende cardio måling

-

Hvad er et mål for den pulsmåler?

vore eksperters svar

Hej! det er en justerbar rem længde (størrelse M); 640 mm minimal længde, maksimal længde 940 mm. Strap bredde 30 mm. Tak!

Ur

-

Multifunktions produkt, jeg bare starte brugen, og jeg tror det vil tage tid at absorbere alle de tekniske muligheder. Men bortset fra denne detalje er der lidt ikke mere komplet, især for folk der kan lide mig praksis en masse af de aktiviteter, som vi finder i dette ur

Suunto peak ámbit3

-

Goodnight ønskede at vide, om Ambit peak3 kan optage din vej og følge den med Lugo tilbagevenden til skærm, der forlader ruten og vil Giando ovenfor. tak

vore eksperters svar

Ja, du kan optage og følge deres egne veje fra uret. hilsen

Afgørende

-

Superb ur. Let at bruge. Intuitiv. Movescount software giver fuld info. Det er lidt stort for en pige håndled, men jeg har vedtaget uden tøven.

Afgørende

-

Superb ur. Let at bruge. Intuitiv. Movescount software giver fuld info. Det er lidt stort for en pige håndled, men jeg har vedtaget uden tøven.

Suunto smart sensor

-

Hej, hvad er størrelsen af ​​smart sensor bælte? S? M? L?

vore eksperters svar

hej! boksen indeholder: Suunto Ambit3 Black Peak, Suunto Smart Sensor og sort puls bælte (størrelse M), USB-kabel, hurtig guide, garantibevis. Tak!

Great!

-

Pakke modtaget hurtigt og godt emballeret. God pris, viser, at jeg anbefale til alle. Jeg tøver ikke at købe fra dig! :)

Great!

-

Godt produkt og god pris: Jeg vil anbefale til alle! Hurtig levering og godt pakket. Jeg tøver ikke at købe fra dig! :)

Alls super

-

Produkt god pris god tilgængelighed god. Med stor fornøjelse igen, kan jeg kun anbefale!

Meget god

-

I perfekt tid

Kompatibel med android

-

Godmorgen, denne model er ikke længere kompatibel med android? Hilsner og tak

vore eksperters svar

Godmorgen, det er foreneligt med Android. hilsen

Top

-

et show

Smart sensor

-

Hej, Er det smart sensor, der er inkluderet?

vore eksperters svar

Hej, er den smarte sensor. Rgds

-

Er suunto ambit 3 peak hr incl pulsbælte og oplader?

vore eksperters svar

Hej, dette er inkluderet :)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk