`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Suunto

Suunto Ambit3

Suunto Ambit3

Suunto Ambit3

  • Suunto Ambit3
  • Suunto Ambit3
  • Suunto Ambit3
  • Suunto Ambit3
  • Suunto Ambit3

Suunto Ambit3

Produktbeskrivelse Suunto Ambit3

Suunto Ambit3 Peak er det GPS-ur, som du altid har drømt om. Perfekt til at ledsage dig i dine træningsprogrammer eller eventyr du beslutter dig for at foretage. Denne enhed vil guide dig i hvert trin, der giver al den sikkerhed, du har brug for for at nå din destination.

Følg højdeprofilen for stigningerne og nedstigningerne på din rute under øvelsen direkte fra uret. Tilslut uret trådløst til din smartphone, og brug den gratis Suunto Movescount App til at indstille uret fra hvor som helst og berige, genopleve og dele dit eventyr.

Run, swim, cycle, walk, ski… I believe one day I will have to decide on a sport, no? That, or monitor multisport devices such as the Ambit series by Suunto, capable of monitoring all of my activities with Swiss precision.


Suunto Ambit3 findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Suunto Ambit3 fra vores store online udendørs lager trekkinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos trekkinn er der pris garanti på alt udendørs udstyr fra Suunto.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (19)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget godt ur for bjergbestigere

-

Prisen er fremragende for klatrere på budget. Hvis du ikke har brug for overfladiske funktioner som berørings- og farveskærm, styring af spotify osv ... er dette ur godt for dig. Det har meget lang batterilevetid, det viser højde, vejrinformation baseret på lufttryk, solopgang og solnedgangstid.

Om emnet

-

Jeg vil gerne vide, om højdemåling ses på skærmen, når du udfører aktiviteten

vore eksperters svar

Hej! Ja, du kan kontrollere højden under aktiviteten. Tak for dit spørgsmål

Dejligt ur.

-

Hej, jeg ledte efter et præcist GPS-ur og med Suunto har jeg fundet det, fordi det har BAROMETER GPS og er meget nøjagtigt. Jeg elsker batteriets levetid, jeg kan gå op til 2 uger uden at oplade den. Butikken har været meget hurtig med at sende produktet, og jeg har allerede købt flere ting til trail-løb, og jeg giver dem en 10.

Suunto

-

Perfekt ur som forventet, god forsendelse fra dhl, fordi de holdt kontakten hele tiden om sporing, ellers en anden afventende forsendelse fra PostNL, og jeg har dage uden forsendelsesopdatering.

Tak produktet var sent, men det ankom godt

-

Jeg giver dig en varm hilsen, ordren tog længere tid end normalt, men den ankom i god stand, det er derfor, jeg bedømmer dem med 5 stjerner. På trods af omstændighederne havde de altid god pleje og disposition.

Gammel herlighed

-

Dette ur er nøjagtigt, og alt hvad du vil, det har alt, hvad du kan bede om et ur med hensyn til måling. Det eneste, der kan med sine mere moderne brødre, er forbindelsen og berøringsskærmen. De nye er lettere, mere intuitive ... Men dette er en gammel herlighed. Det fungerer for hvad du vil og fortsætter med at give krig mod de nye gammas.

Glad i starten

-

Jeg har ikke brugt det i bushen endnu, men ved første øjekast kan jeg godt lide dets funktionalitet og æstetik.

Hr på håndleddet?

-

Måler dette ur hjerterytmen på håndleddet, eller skal brystremmen købes?

vore eksperters svar

Hej! Denne model har ikke en indbygget pulssensor, du skal købe en separat rem. Tak for dit spørgsmål!

Billig og god

-

Selvom det er en gammel stil, er den fuldt funktionel og billig, meget god.

Suunto ambit3

-

Store ure og stor butik.

Meget præcis og pålidelig

-

Min Ambit3Peak er over et år nu og nyder det meget, fordi det er en meget betroet redskab, viste sig at være pålidelig igen og igen. Meget glad for

Android

-

Goddag Suunto under top 3 er kompatibel med Android-applikationer? tak

vore eksperters svar

Ja, Suunto Ambit 3 Peak er kompatibel med Movescount Android App-versionen.
Hilsen.

Tilbagekaldelse

-

Goddag. den første tid til at købe i butikken, bekymret om produktet (der havde en kvalitativ snarere end en falsk ordre indført), bekymret for, hvad der ville have bragt shipping, post Rusland er ikke en pålidelig virksomhed i de seneste år. men butikken fungerede perfekt produktkvalitet, forsendelse af varer fremstillet på betalingsdagen, rækkefølgen af ​​Rusland i Krasnodar-regionen siden betalingen blev leveret i 15 dage. alt er fint. timer arbejde i et par dage vil begynde at nyde i fuld belastning (ruter, GPS-navigation, svømning).

Stor

-

Meget tilfreds, hurtig levering. Ikke noget super forkert.

Suunto anvendelsesområde 3 peak

-

Meget tilfreds med dette "håndled computer", der følger mig hver dag i alle mine aktiviteter, i bjergene som på vejene. Jeg anbefaler det til alle atleter, der ønsker at have krypterede data på deres aktivitet.

Suunto

-

Hr fører også bandet?

vore eksperters svar

NO, er HR-båndet ikke inkluderet i prisen. Versionen med den medfølgende HR er: https://www.trekkinn.com/montana/suunto-ambit-3-peak-hr/643083/p En hilsen.

For mig det bedste ur til bjerget uden undtagelser

-

For mig det bedste ur til Mountain, ingen undtagelser. Jeg har det på bare én dag, alle perfekt, tak!

Bestilling

-

Meget godt valg, vil kraftigt råde

Teknisk funktion

-

Hej, kan du give mig forskellene mellem de shows Ambit 3 Peak Sapphire, sort og Ambit 3 lodret Tak for afklaring, fordi jeg ikke kan finde disse elementer i de tekniske specifikationer optræder hjerteligt

vore eksperters svar

Forskellene er: Ambit 3 Pic Zaphire - Vægt 92g -Zpahire krystal - Silicone - Batery 30 dage tilstand / 20, 30, 200 timer 3 Ambit GPS Pic Sort mode - Vægt 89gr - Mineral glas - Eslatomtre- Batery 30 dage i tidstilstand / 20, 30, 200 timer 3 Ambit GPS Vertical mode - Vægt 74g - mineral glas - Elastomer - Batery 14 dages tid mode / 10, 15, 100 timer i GPS-tilstand - højdemåler og bormeter indeni.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk