up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Suunto
360

Suunto Core All Watch

Suunto Core All Watch

Suunto Core All Watch

Suunto Core All Watch

plus
  • 360Suunto Core All Watch
  • Play videoSuunto Core All Watch
  • Suunto Core All Watch
  • Suunto Core All Watch
  • Suunto Core All Watch
  • Suunto Core All Watch

Suunto Core All Watch

Produktbeskrivelse Suunto Core All Watch

Et ur på dine behov, perfekt til at give dig vigtige oplysninger til dine eventyr. Den nye Suunto Core All Black har ikke blot et slående og elegant udseende med sine sorte finish, men det vil også være en stor hjælp, uanset hvor du går med sine utrolige funktioner.

Denne udendørs ur fortæller dig, når der kommer en blast med stormalarmen, med dette kan du træffe den mest nøjagtige beslutning på din vej. Derudover har du et højdemåler, barometer, termometer, digitalt kompas og barometrisk trendindikator. Tryksensoren arbejder i fire tilstande. Suunto Core har en automatisk alti baro-tilstand, der registrerer bevægelser eller fravær af bevægelser og ændrer sig i overensstemmelse hermed.

Suunto All Black er et meget komplet ur, som du kan bruge både til at udforske de fjerneste steder på jorden og at gå til et afslappet møde med dine venner. Det er meget alsidigt! Suunto Core All Black - NEW!


Suunto Core samler en række nøjagtige data og oplysninger, du har brug for, når udforske vildere dele af verden.


Du ser op og se stjerner. Men din Suunto Core ser en nærmer byge. Og det fortæller dig den Storm Alarm - én af flere intelligente funktioner, der kan hjælpe dig med at konsekvent gode beslutninger. Bygger på succesen af ​​den ærværdige Suunto Vector, Suunto Core holder dig informeret med en præcis højdemåler, barometer, digitalt termometer, vejr Trend Indicator og digital kompas.


Manometeret opererer i fire forskellige modes, inklusive en automatisk indstilling, som registrerer dine bevægelser eller mangel på samme, der skifter mellem højdemåler og barometer i overensstemmelse hermed.


Kompasset er udstyret med en roterende falsen til traditionel brug eller en one-touch funktion, der giver dig mulighed for at syne, låse og følge et leje.


Daglige funktioner omfatter dobbelt tid, dato, alarm, sport kronograf og forudsagde tider for solopgang og solnedgang


Produkt FeaturesHøjdemåler: Forskel måling / Start fra 0, Logbog, automatisk tilstand


Barometer: Storm Alarm, Vejr Trend Indicator, Vejr Graph


Kompas: roterende falsen, Digital Bearing, Easy Calibration


Dybde Måling: Maksimal dybde 10 m


Watch: Sunrise / Sunset Time, Dual Time, Countdown


Andre: Knap Lock, 4 Sprogmenu


Vent ikke med at købe Suunto Core All Watch. Du kan finde al information på Suunto Core All Watch, du kan kontakte trekkinn via vores kontakt side. trekkinn tilbyder exclusive tilbud på Elektronik for udendørs og andre fritidsaktiviteter. Vores Elektronik vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Ure varer.

Funktioner Suunto Core All Watch

Farve
Køn
Produkttype
Anbefalet brug
Alder
Egenskaber

Kundeanmeldelser og spørgsmål (59)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt

-

Este un ceas perfect pentru calatorii

Fremragende ur

-

Uret er stadig moderigtigt og funktionelt, bragt på grund af at man ønsker en efter filmen equalizer.

Suunto

-

basit kullanışlı ve kaliteli bir spor saat

Enestående produkt

-

Perfekt produkt, nyt ekstraordinært, selvom modellen er lidt dateret er den altid smuk og vigtig. De, der elsker sportsure, skal også have en Sunto, præcis og punktlig sælger TOP-pris, stor pålidelighed. Jeg vil helt sikkert foretage andre køb fra dem, også fremragende leveringstider.

Meget tilfreds!

-

Super hurtig forsendelse, jeg modtog den om 2 dage! Uret svarer nøjagtigt til det, du forventede.

Leveret

-

Super i overensstemmelse med ordren og til tiden

Højre

-

Godt produkt, lidt kompliceret at kalibrere, meget ofte.

Suunto core sort

-

Det var alt hvad jeg forventede og dækker alle mine behov. Det ankom virkelig hurtigt og var temmelig let at konfigurere. Ser godt ud og er min nummer et at se på.

Pålidelig forhandler, glem ikke told

-

Suunto Black Core er i øjeblikket et af de bedste produkter, hvis du leder efter en baro højdemåler uden GPS. Da GPS og smartphones / smartwatches potentielt forstyrrer lavine-transceivere, er dette et vigtigt aspekt for skituristerne. Men højdemåleren er kun nøjagtig til ca. 10 m (min erfaring indtil videre efter en rundvisning). Leveringen tog COVID-19 lidt længere på grund af forholdene. Uret var godt pakket. TradeInn kunne give lidt mere gennemsigtighed om ekstraomkostninger (toldafgifter, men moms er meget lille). I sidste ende var det stadig billigere end hos andre udbydere. 30 SFr blev tilsat.

Hurtigt og sikkert

-

Türk müşteriler icin söylüyorum gayet hızlı bir şekilde geldi herhangi bir sorun yok ürün bekledigim gibi cok daha ucuz.

Godt produkt! traditionel negativ skærm med acceptabel synlighed

-

Jeg foretrækker denne type skærme frem for de super lyse og batterier frem for den genopladelige af alle nye modeller. Tallene ser godt ud, og du kan gå ud uden frygt for autonomi, give korrekte aflæsninger, og det er smukt og diskret, selvom stor smule ...

Gennemgang

-

Fremragende ur, som jeg anbefaler alle. Jeg fandt mig så godt, at jeg købte 2, en til at give væk. Suunto er et produkt af høj kvalitet

Et perfekt ur

-

Uret er stort, ja højdemåleren skal du kalibrere det næsten hver gang. Termometeret markerer godt, så længe du tager det af håndleddet et stykke tid for at fange stuetemperaturen. For resten har jeg stadig ting at prøve.

Bedømmelse

-

Fantastisk ur, absolut godt produkt, jeg kan kun anbefale

Molt bon rellotge

-

Rellotge perfecte, precise, poc pes ... Jeg undskylder skærmens kontrast i nogle situationer (der er løst amb la llum). Levering i temps estimat.

Den bedste kvalitet prisforhold

-

hurtig forsendelse, ingen problemer, uret, perfekt, højdemåleren er ret præcis, hvis du regulerer det før aktiviteten, kompasset og sporsporingen går rigtig godt, både dijital og manuel, god bjergklokke, resten af meget god, meget tilfreds med køb, uovertruffen kvalitet pris forhold

Suunto ur

-

Ordren ankom hurtigt, godt pakket. Timer svarer til beskrivelsen.

Suunto kerne alle sorte

-

Meget godt produkt, alt efter hvad jeg ledte efter. Meget god service i TradeInn butik i Celrà.

Suunto kerne alle sorte

-

Hurtig levering, se perfekt pakket ind med nogle reservedele til bonusarmbåndet i kassen. Meget flot ur svarer til mine forventninger, som virker robuste (skal verificeres) ikke er forbundet med alle de væsentlige funktioner til krigerne (højdemåler, kompas, barometer) Instrumenterne er præcise, jeg kontrollerer kalibreringerne med traditionelle værktøjer. Indstillingerne er intuitive, der er næsten ikke behov for posten. Elegant og lys er det blevet mit ur i hverdagen. Jeg anbefaler, især på dette websted, der tilbyder halv billigere end noget jeg havde set .... det er den rigtige pris, jo mere ville jeg ikke have købt. Tak.

Junk !!

-

SPAR DIN HÅREDE ØJNE PENGER, deres ure er crap. De går ikke tilbage til skovlen. Gør dig selv en tjeneste og køb alt andet end et Suunto-produkt.

Suunto kerne alle sorte

-

Mange tak. Uret er perfekt. meget hurtig levering. Tak igen! Med venlig hilsen!

Suunto alle kerner sort

-

Varen er original, sælger vender tilbage til alle spørgsmål. Forsendelsen er meget hurtig. Tak

Suunto

-

Gelen saat birebir orjinal siteye çok teşekkür ederim. gerçekten güvenilir bir site. ve fiyatı çok uygun.

Suunto kerne ur

-

godt ur, leveret til tiden.

Meget godt

-

Godt produkt. Overholder beskrivelsen. Hurtig levering.

Suunto kerne sort

-

Modtaget meget hurtigt, velpakket. Ingen bekymringer og intuitive instruktioner OK.

Başarılı

-

Suunto kerne alle sorte ... bugün ulaştı kargo herşey mükemmel tam beklediğim gibi kusursuz bir ürün, güvenilir bir site ...

Batteri hs

-

Meget godt produkt. Se efter købet. Meget negativ punkt ..... BATTERIET ER HS! God skade for en gave. Stakken tømmes efter 3 minutter

Batteri hs

-

Meget godt produkt. Se efter købet. Meget negativ punkt .... BATTEREN ER HS! God skade for en gave.

Batteri hs

-

Meget godt produkt. Produkt ifølge køb. Meget negativ punkt .... BATTEREN ER HS! God skade for en gave

Kernen er sort

-

Fremragende ur. Alt som beskrevet. Kom hurtigt ind.

Gennemgang

-

Bestilte denne onsdag og leveret meget tilfreds med den hurtige levering. Watch ser godt ud godt pakket og nyt. Absolut anbefalet fra denne webshop

Kernen er sort

-

Jeg modtog det hurtigt. Men urene var i brug, da der ikke er nogen klistermærke på skærmen og på bæltet.

Optimering af levering.

-

Alt er vidunderligt. Tak. Måske, som idé, bør du prøve at udvide listen over virksomheder, der beskæftiger sig med levering, nemlig - "New Mail".

Super

-

Sælgeren er meget korrekt og punktlig ... Prodavač du vrlo korektan i točan sa isporukom. Svaka pohvala !! SUPER

Super

-

Jeg er meget glad for Vrekäufer .. Oduševljen sam sa prodavčem .. SUPER

Suunto kerne alle sorte exellent !!

-

Fantastisk produkt ankom hurtigt og i perfekt stand! Intuitiv menu på fransk end de fleste !! og instruktioner tilgængelige på nettet på fransk også. Perfekt produkt ikke at gå glip af

Topuret

-

Dette ur er et af de bedste, hurtige, nemme at forstå med alt hvad du behøver ... så med denne pris TOP !! som alt på dette websted

Se info

-

For de mennesker, der ikke kender endnu, er dette ur fremtrædende brugt i filmen equalizeren. Denzel Washington bruges typisk stopuret det regelmæssigt til anden handlinger. Dejlig film smukke ur

Godt

-

Hurtig levering og produkt ifølge beskrivelsen.

God pris / kvalitet-forhold

-

Se meget godt bygget, at med nogle mindre forbedringer var perfekt. Det vigtigste er placeringen af ​​over 2 daglige alarmer og man ville være et stopur i større og kan vise at registrere mellemtider (alias omgangstider). Sådan opbevares uret ankom i god stand uden større problemer. Min 4 stjerner er mere til Suunto firmware.

Suunto core black

-

Meget flot ur, men det er en gave, og jeg forventer kommentarer fra brugeren, om han er tilfreds. Efter allerede at have tilbudt en Suunto Vector, men desværre ikke vandtæt (uden dykkerkursus ...) og blev repareret 2 gange Suunto, håber jeg, at Core ikke vil have de samme bekymringer og giver tilfredshed til bjerget, som det blev tilbudt !!

God ur

-

God ur til bjergbestigning. Højdemåleren er meget præcis og hver meter-mærket ikke kan lide min tidligere Suunto Vector gul, der markerede hvert femte meter. Batteriet holder længe (mine bærer to år) menuer er super nemt at få adgang til, dobbelt tidsfunktion er meget praktisk, når du rejser til et andet land. (Så du ved hvornår de skal ringe hehe) kompasset også gør meget godt. Det er generelt meget lettere at bruge og mere intuitiv end min gamle bord. Som fiasko er, at de sorte model (mine) skærm tegn er små indendørs, men udenfor det i sidste ende til, hvad der er designet, ser godt ud, selv om natten. Det har også en meget attraktivt udseende, når du ikke er på bjerget er stadig værd som en kjole ur.

God

-

Jeg købte den i februar i år ... en fantastisk ur, bortset fra at den midterste knap på siden, hvor der er tre, jeg hærder og omkostninger aprertarlo.

Alarm i conometro

-

Hej jeg vækkeuret har cobometro? ikke specificeret i dekryptering

vore eksperters svar

Ja, denne enhed har et ur daglig alarm, dobbelt tid, nedtællingsur og stopur. hilsen

Vandtæt

-

Hej, uanset om i den nuværende ur du kan svømme? På den ene side har den funktion at måle dybden af ​​10m, på den anden side 30 am modstand kun plaske? Meget bedes du besvare Hilsen Bogdan

vore eksperters svar

Hej, kan du svømme med det. , Greetings.

Vandtæthed

-

Sådan, at modstanden til vand?

vore eksperters svar

Hej, Suunto Core er vandtæt 30m i henhold til ISO 6425. En hilsen

Perfekt levering

-

Alt perfekt, fantastisk pris og levering til tiden, har du lov mig at gøre et godt indtryk med min partner i 50 år.

Smukke ur

-

Smukke ur bare lidt flad for brugsanvisningen, der er for mig lidt lys over alt for at sætte på fransk ellers god nyttigt produkt til at gøre udendørs aktiviteter og hurtig levering .merci

Buenísimo

-

Fremragende produkt !!

Woooow

-

Han ankom !! og tilsyneladende er det fremragende

Funktionel og smukt design

-

Uret holder sine løfter. Meget hurtig levering og god service.

Udskiftning batteri

-

Jeg har brug for at udskifte batterierne på mit ur "SUUNTO CORE ALL BLACK", hvordan man gør, fordi i Brasilia er der ingen netværk af autoriserede Suunto butik .. Thankful Otavio

vore eksperters svar

Hej, du kunne gøre det selv, bare nødt til at købe den officielle kit batteri her: https://www.trekkinn.com/montana/suunto-battery-kit-t1-t3-t4-core-lumi/ 6895 / s. Tak.

Super pm

-

Præcis hvad jeg ønskede. God pm, med pålidelige oplysninger om størrelsen, så fungerer uden en internetforbindelse. Nice design.

Great ur

-

Jeg købte dette ur for de mange fantastiske funktioner, men det er også overraskende komfortable og stilfuldt! Jeg elsker storm alarm funktion! Jeg ved altid, når ITs om til regn (og det gør mine venner). Den højdemåler, barometer, og kompas er meget præcise efter den første kalibrering. Termometeret vil altid læse bedre efter at have taget det ud for om 10-15 minutter, fordi din krop temp opvejer læsning. Jeg elsker sort på sort stil! Jeg bære det hele tiden, og jeg har fået en masse kommentarer på det. Det er en smule dyr til hvad jeg normalt ville bruge på et ur, men helt det værd! Alt omkring store ur!

Efter alt godt.

-

De nødvendige oplysninger til bjerget spille meget praktisk, fordi det kan fås i denne. Hvis radioen uret i denne stil Ideelt Men ,,,. Men det var godt at købe.

Forventet

-

Det var, hvad jeg havde forventet, mine forventninger opfyldt: et ur med lige nok sport bjerg uden at være forbundet til netværket (i sjældne tilfælde kan ikke regne med at have forbindelse alle steder). Som for tjenesten TREKINN (web og levering) perfekt, tak!.

Enestående produkt!

-

reelle komplet produkt til udendørs, ideel til bjergbestigning!

Suunto core alle sorte

-

Jeg bestilte Suunto Core helt sort, hurtig overførsel ankom perfekt pakket, helt ny i boksen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up