`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Suunto

Suunto Mb-6 Nh

Suunto Mb-6 Nh

  • Suunto Mb-6 Nh
  • Suunto Mb-6 Nh
  • Suunto Mb-6 Nh

Suunto Mb-6 Nh

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Suunto Mb-6 Nh

Suunto tændstiksæske Kompas:


- Suunto MB-6 er en kombination af en hånd bærende og bundplade kompas i en meget modstandsdygtig Noryl tændstikæske stil sag og er ideel til marine brug. Selvom lille og kompakt, at MB-6 prale af en række uvurderlige funktioner. Fås også med Global Balancing System.


Field kompasser i almindelighed:


- Mekaniske kompasser har arbejdet som navigatør, da flere tusinde år.


- Stadig i dag magnetisk kompas er miljøvenlig, billig og mest pålidelige redskab, når du vælger kurset. De ældste Suunto felt kompasser, som stadig er i brug, er fremstillet i 1938. En høj kvalitet felt kompas næppe brug for en anden service end vask i ferskvand fra tid til anden. Kompasset fungerer uden ekstern strømforsyning. Kompasset får sin strøm fra naturen - fra den magnetiske nordpol.


COMPASS BALANCERING:


- to geografiske balanceringszoner


- Den lodrette intensitet og retning af jordens magnetfelt, hældning, påvirker det vandrette plan af et kompas nål ifølge breddegrad, hvor det bruges. På grund af hældningen skal kompasser afbalanceres for forskellige geografiske områder for at holde nålen i en vandret stilling.


- Tidligere blev kloden inddelt i fem forskellige balance zoner, i hvilke specifikke kompasser fungerede. Men som folk rejser mere og mere, er behovet for et kompas med en større geografisk rækkevidde øges. Takket være Suuntos Two Zone System er der kun to balance zoner for at overveje i kompas brug - den nordlige halvkugle og den sydlige halvkugle. I praksis betyder det, at et Suunto kompas designet til den nordlige halvkugle stadig vil arbejde for en rimelig afstand i den sydlige halvkugle, og vice-versa.Specifikationer:


- Justerbar deklination korrektion skala


- Observation hul


- Mirror kompas


- Baseplate kompas


- Clinometer


- Lysende markeringer


- Vægt: 55 g / 1,94 ounce


Hvis du er på udkig efter udendørs udstyr, findes det hos Suunto. Hos trekkinn, kan du købe masser af tilbehør til Orientering, så du kan udøve din sport optimalt. Suunto Mb-6 Nh fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Suunto Mb-6 Nh

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk