`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Suunto

Suunto Mc-2/360/In/D/Nh Compass

  • Suunto Mc-2/360/In/D/Nh Compass
  • Suunto Mc-2/360/In/D/Nh Compass

Suunto Mc-2/360/In/D/Nh Compass

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Suunto Mc-2/360/In/D/Nh Compass

Præcis og pålidelig Mirror Kompasser:


- MC sortiment af spejl kompasser giver et uvurderligt værktøj for dem, der placerer en bestemt præmie på nøjagtige og pålidelige retningsbestemte målinger for eksempel landmålere, minearbejdere, arkitekter, rednings patruljer, vandrere, sejlere og militæret. Det Deklinationen justering system standard i hele området, er især nyttig, når du arbejder i områder med store magnetiske variation, mens observation hak giver overlegen nøjagtighed. MC-2 model fås også med Global Balancing System.


Field kompasser i almindelighed:


- Mekaniske kompasser har arbejdet som navigatør, da flere tusinde år.


- Endnu i dag magnetisk kompas er miljøvenlig, billig og den mest pålidelige værktøj, når du vælger kurset. De ældste Suunto felt kompasser, der stadig er i brug, er fremstillet i 1938. En høj kvalitet felt kompas næppe har brug for en anden service end vask i ferskvand fra tid til anden. Kompasset fungerer uden ekstern strømforsyning. Kompasset får sin strøm fra naturen - fra den magnetiske nordpol.


COMPASS BALANCING:


- To Geografiske Balancing Zones


- Den lodrette intensitet og retning af jordens magnetfelt, hældning, påvirker det vandrette plan af en kompasnål ifølge breddegrad, hvor det anvendes. Grundet hældning skal kompasser være afbalanceret for forskellige geografiske zoner for at holde nålen i en vandret stilling.


- Tidligere blev kloden inddelt i fem forskellige balance zoner, hvor bestemte kompasser fungerede. Men som folk rejser mere og mere, er behovet for et kompas med en større geografisk rækkevidde øges. Tak til Suuntos Two Zone System er der kun to balance zoner for at overveje i kompas brug - den nordlige halvkugle og den sydlige halvkugle. I praksis betyder dette, en Suunto kompas designet til den nordlige halvkugle vil stadig arbejde for en rimelig afstand i den sydlige halvkugle, og vice-versa.Specifikationer:


- Justerbar deklination korrektion skala


- Ruler


- Observation hul


- Mirror kompas


- Lup


- Baseplate kompas


- Aftagelig snaplås nøglesnor


- Clinometer


- Lysende markeringer


- Luminous bezel ring


- Vægt: 74 g / 2,65 ounce


Bestil dine Suunto Mc-2/360/In/D/Nh Compass og modtag dem om nogle få dage. De findes i mange størrelser og stort udvalg i farver på vores Suunto Mc-2/360/In/D/Nh Compass, så skynd dig ind og det du står og mangler. Lige nu Suunto Mc-2/360/In/D/Nh Compass er på lager og prisen er 69.49 $. Med vores store udvalg i Orientering, behøver du kun at kigge et sted.

Funktioner Suunto Mc-2/360/In/D/Nh Compass

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Som beskrevet

-

Bestilt 19 til min klasse på college. Levering tog meget længere tid end forventet, næsten en uge mere, som endte med at være for sent til brug for klassen. Produktet er imidlertid perfekt og kom som beskrevet på hjemmesiden. 19 ankom i perfekt stand, præcis som vi alle forventede.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk