`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Suunto

Suunto Mc-2 Nh Mirror Compass

Suunto Mc-2 Nh Mirror Compass

Suunto Mc-2 Nh Mirror Compass

  • Suunto Mc-2 Nh Mirror Compass
  • Suunto Mc-2 Nh Mirror Compass
  • Suunto Mc-2 Nh Mirror Compass
  • Suunto Mc-2 Nh Mirror Compass

Suunto Mc-2 Nh Mirror Compass

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Suunto Mc-2 Nh Mirror Compass

Præcise og pålidelige Mirror Kompasser:


- MC sortiment af spejl kompasser giver et uvurderligt værktøj for dem, der placerer en bestemt præmie på nøjagtige og pålidelige retningsbestemte målinger, for eksempel landmålere, minearbejdere, arkitekter, rednings patruljer, vandrere, sejlere og militæret. System deklination justering standard i hele området, er især nyttig, når du arbejder i områder med stor magnetisk variation, mens observation hak giver overlegen nøjagtighed. MC-2 model fås også med Global Balancing System.


Field kompasser i almindelighed:


- Mekaniske kompasser har arbejdet som navigatør, da flere tusinde år.


- Stadig i dag magnetisk kompas er miljøvenlig, billig og mest pålidelige redskab, når du vælger kurset. De ældste Suunto felt kompasser, som stadig er i brug, er fremstillet i 1938. En høj kvalitet felt kompas næppe brug for en anden service end vask i ferskvand fra tid til anden. Kompasset fungerer uden ekstern strømforsyning. Kompasset får sin strøm fra naturen - fra den magnetiske nordpol.


COMPASS BALANCERING:


- to geografiske balanceringszoner


- Den lodrette intensitet og retning af jordens magnetfelt, hældning, påvirker det vandrette plan af et kompas nål ifølge breddegrad, hvor det bruges. På grund af hældningen skal kompasser afbalanceres for forskellige geografiske områder for at holde nålen i en vandret stilling.


- Tidligere blev kloden inddelt i fem forskellige balance zoner, i hvilke specifikke kompasser fungerede. Men som folk rejser mere og mere, er behovet for et kompas med en større geografisk rækkevidde øges. Takket være Suuntos Two Zone System er der kun to balance zoner for at overveje i kompas brug - på den nordlige halvkugle og den sydlige halvkugle. I praksis betyder det, at et Suunto kompas designet til den nordlige halvkugle stadig vil arbejde for en rimelig afstand i den sydlige halvkugle, og vice-versa.Specifikationer:


- Justerbar deklination korrektion skala


- Ruler


- Observation hul


- Mirror kompas


- Lup


- Baseplate kompas


- Aftagelig snaplås lanyard


- Clinometer


- Lysende markeringer


- Luminous bezel ring


- Vægt: 74 g / 2,65 ounce


Med Suunto Mc-2 Nh Mirror Compass, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med Suunto og deres udendørs produkter, besøg da Vandreture kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. trekkinn´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Funktioner Suunto Mc-2 Nh Mirror Compass

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kompas

-

Leveres med andre ting, fungerer perfekt, ser komfortable og nice. Værd en pris

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk