`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Suunto

Suunto Mc-2 Nh Usgs Mirror Compass

  • Suunto Mc-2 Nh Usgs Mirror Compass
  • Suunto Mc-2 Nh Usgs Mirror Compass

Suunto Mc-2 Nh Usgs Mirror Compass

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Suunto Mc-2 Nh Usgs Mirror Compass

Nøjagtige og pålidelige spejlkompasser:
MC-serien med spejlkompasser er et uvurderligt værktøj for dem, der sætter en bestemt præmie på nøjagtige og pålidelige retningsmålinger; for eksempel landmænd, minearbejdere, arkitekter, redningspatruljer, vandrere, sejlere og militæret. Deklinationsjusteringssystemet, der er standard i hele intervallet, er især nyttigt, når man arbejder i områder med stor magnetisk variation, mens observationshakken giver overlegen nøjagtighed. MC 2-modellen fås også med Global Balancing System.
Feltkompasser generelt:
Mekaniske kompasser har arbejdet som navigatør siden flere tusinder af år.
Stadig i dag er magnetisk kompas miljøvenligt, billigt og det mest pålidelige værktøj, når du vælger kurset. De ældste Suunto-feltkompasser, som stadig er i brug, fremstilles i 1938. Et feltkompass af høj kvalitet har næppe brug for anden service end at vaske i ferskvand fra tid til anden. Kompasset fungerer uden ekstern strømforsyning. Kompasset får sin kraft fra naturen - fra den magnetiske nordpol.
KOMPASSBALANCERING:
To geografiske afbalanceringszoner
Jordens magnetfelts lodrette intensitet og retning, hældningen, påvirker det vandrette plan for en kompasnål i henhold til breddegraden, hvor den bruges. På grund af hældning skal kompasserne være afbalanceret for forskellige geografiske zoner for at holde nålen i vandret position.
Tidligere var kloden delt i fem forskellige balancezoner, hvor specifikke kompasser fungerede. Efterhånden som folk rejser mere og mere, er behovet for et kompas med et større geografisk område øget. Takket være Suuntos Two Zone System er der kun to balancezoner, der skal overvejes ved brug af kompas på den nordlige halvkugle og den sydlige halvkugle. I praksis betyder det, at et Suunto-kompas, der er designet til den nordlige halvkugle, stadig vil arbejde i en ret afstand til den sydlige halvkugle, og vice versa.
Specifikationer:
Justerbar skala for deklinationskorrektion
Lineal
Synshul
Spejlkompass
Forstørrelseslinse
BASEPLATE: kompas
Aftagelig snaplås-lanyard
Clinometer
Lysende markeringer
Lysende ringring
Mesures: tommer
Vægt: 74 g / 2,65 oz.


Lige nu har vi tilbud på Suunto Mc-2 Nh Usgs Mirror Compass. Kig ind i vores online udendørs butik, hos trekkinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste udendørs udstyr. Vi har også varer som udendørs, og alt det gode fra Suunto, til de bedste priser.

Funktioner Suunto Mc-2 Nh Usgs Mirror Compass

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk