up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hvordan bruges fortelt?

Hætterne

De ydre skal hætter til camping er lavet af uigennemtrængeligt og hårdt polyesterstof. Foringsmaterialet er 100% bomuldsklud, og fyldet er blødt, varmt og bemærkelsesværdigt afslappet. Fleksibel hætte med halv cirkel holder hætten væk fra jorden for at begrænse kulden og forblive varm.

Campingmåtter

Oppustelige eller selvoppustelige måtter er den bedste mulighed for campingmåtter, hvis du er foran på en flerdagstur, da de typisk er meget mere bekvemme, når de er fyldt, og ting ned mindre, når de ikke er i brug. Du er i stand til at springe dem i din campingrygsæk. Du kan købe campingmåtter fra Black Diamond , Vaude , Sea to Summit , Ferrino , Columbus .

Telte

Teltene er et hus, der består af belægninger af klud eller andet materiale, der er vist over, forbundet med en ramme af skakter eller vedhæftet et afskærmningstov. Mens mere utilstrækkelige telte kan være fritstående eller fastgjort til jorden, sikres enorme telte normalt ved hjælp af sejlsnor fastgjort til pinde eller teltholdere.

Tips til brug af fortelte

1. Hvis du vil fastgøre forteltet under din campingtur, skal du først prøve at løbe.
2. Sørg for, at du opdager alle ventilerne og ved, hvordan de fungerer, før du prøver at strække for første gang.
3. Overvej at købe en forteltaftrækker for at få forteltet på plads på skinnen.
4. En elektrisk pumpe er så behagelig.
5. Peg det ud. Når det er fastgjort korrekt, vil det være beskyttet mod en uventet ændring i vejret.
6. Klippestifter er en nødvendighed, hvis de kaster sig på en hårdt fod.
7. Anvendelse af en tagforing hjælper med isolering, der holder dit fortelt mere opvarmet, når det er koldt udendørs.


clouse menu Luk