up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem flecha Telte flecha flecha

Telte

()
load

Hvordan vælger man telte til camping?

Teltene er skjoldet, der består af lag af klud eller andre ting, der vises over, fastgjort til en ramme af aksler eller fastgjort til et afskærmningstov. Mens flere miniaturetelte kan være fastgjort til jorden, fastgøres enorme telte normalt ved hjælp af bindestreng fastgjort til stænger eller teltfastgørelser. Du kan købe telte fra Salewa , The North Face , Black Diamond , Vaude , Trangoworld .

Tips til valg af camping telte

1. Bestem dine pladsbehov, dette hjælper, når du vælger det rigtige zoneområde for campingteltene.
2. Du skal ikke bekymre dig om vægten af teltet, jo større campingteltet er, jo tungere er det.
3. Campingtelte i 3 sæsoner er lette og har tendens til at være køligere i varmt vejr. 4 sæson camping telte kan modstå sne og kraftig vind. Så vælg den, der passer til din situation.
4. Vælg det rigtige område for campingteltzone. Zoneområdet sikrer dig campingteltets størrelse. Hvis du har brug for en ekstra kapacitet, der rummer plads til at sætte gear ind, skal du vælge et campingtelt, der har et zoneområde på mindst 20 kvadratfod.
5. En vestibule er et rum uden gulv, der er designet ved at lade regnen flyve ud fra campingteltet. Kun 5 kvadratmeter vestibuleplads gør det muligt for en autocamper at holde en taske i fuld størrelse ude af regnen.
6. Mens en dør selvfølgelig er nok, kan to mindske nattespil. En ekstra dør tilføjer dog ekstra byrde og omkostninger til campingteltet.


clouse menu Luk