`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

The north face

The north face Evolve II Triclimate

The north face Evolve II Triclimate

The north face Evolve II Triclimate

The north face Evolve II Triclimate

  • The north face Evolve II Triclimate
  • The north face Evolve II Triclimate
  • The north face Evolve II Triclimate
  • The north face Evolve II Triclimate
  • The north face Evolve II Triclimate
  • The north face Evolve II Triclimate

The North Face Evolve II Triclimate

Produktbeskrivelse The north face Evolve II Triclimate

North Face Evolve II Triclimate 3 i 1 aftagelig jakke er skabt for at tilbyde varme, uigennemtrængelighed og åndbarhed i et enkelt tøj eller to, fordi du kan bruge den i henhold til den vejrforhold, der findes i bjerget. Derfor er det en stærkt anbefalet trekkingjakke, da den tilpasser sig dit behov.

DryVent-stoffet er ansvarlig for at afvise fugt produceret af sved efter en intens dag med vandring eller klatring , og det er også modstandsdygtigt over for vand, hvis du bliver overrasket over regn midt i din sportsaktivitet. Et aftageligt fleece-lag holder kroppens temperatur på dets normale niveauer og giver dig varme.

Denne vandretjakke er designet med en justerbar og sammenfoldelig hætte med visir til brug, når du har brug for den, løbebånd på falden for en bedre justering, hakebeskyttelse og børstet foring i nakken, central lynlås med klap og borrelås for at forhindre, at vand trænger ind og vind og lommer med lynlåse til at opbevare dine hænder eller andre nødvendige genstande langs vejen.

Denne 3 i 1 jakke er ideel til eventyrere med høj energi og giver alsidig beskyttelse mod vejr på sporet.

Den er fyldt med bjergspecifikke funktioner, inklusive en justerbar, stuvet hætte, dobbelthåndslommer og håndsnor.

For at holde dig tør indvendigt og udvendigt har skallen DryVent ™ -stof til at blokere regn og fjerne indre fugt.

Den aftagelige fleece tilbyder blid men holdbar varme, som ikke lader dig svigte.

Bær begge lag alene, eller kombiner dem for maksimal støtte.

Funktioner:

Yderjakke:

Vandtæt, åndbar, sømforseglet DryVent ™ 2L.

Yderjakke:

Børstet strikket hage beskyttelse og kravefor.

Yderjakke:

Midterlukning foran med lynlås, krog og løkke.

Yderjakke:

Justerbar hætte med bundne bremsestokke i kraven.

Yderjakke:

To sikre lommer med lynlås.

Yderjakke:

Regulering af stødkabel regulering ved nederste kant.

Yderjakke:

Manchetter med selvstof med justering af krog og løkke.

Yderjakke:

Broderet logo.

Yderjakke:

Holdbar vandafvisende (DWR) finish.

Indre jakke:

Lynlås i midten.

Indre jakke:

To sikre lommer med lynlås.

Indre jakke:

Elastisk binding ved manchetter og fald.

Indre jakke:

Broderet logo.

Specifikationer:

Stof, ydre 75D 111,0 g / m² 2L DryVent ™ 100% polyester.

Indvendig 190,0 g / m² 100% genanvendt polyesterfleece.
Vores The north face Evolve II Triclimate er med garanti de originale The north face. Hvis du handler hos udendørs, vil du modtage dine The north face Evolve II Triclimate, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 215.99 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Funktioner The north face Evolve II Triclimate

Jakketype
Funktioner
Teknologier
Hætte
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias The north face Evolve II Triclimate

Kundeanmeldelser og spørgsmål (88)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Alt godt, mange tak

-

Alt godt, mange tak

God mening

-

- Med hensyn til jakken har det ikke været lang tid at tage den på endnu, men den ser god kvalitet og behagelig ud, - Hvad angår Trekkinn, meget formel, og de overholder deadlines.

Anmeldelse

-

Produktet leveres pænt hjemme trekkinn er n top F.eks

Fremragende oplevelse!

-

Produktet var præcis, hvad jeg bad om. Meget god kvalitet. Jeg anbefaler det!

The north face triclimate

-

Fantastisk jakke, hurtig levering Jeg er virkelig tilfreds

Meget godt

-

Meget god kvalitet

Fantastisk produkt

-

Jeg er 1,76 cm høj vægt 72 kg Perfekt størrelse S (jeg bruger normalt M) - Hurtig levering om få dage. Fremragende pris sammenlignet med andre websteder.

Alt perfekt

-

Jeg modtog min jakke godt pakket efter et par dage.Kvaliteten er utvivlsomt meget god som en er vant til fra North Face.

The north face evolve ii triclimate

-

Dette er en 5 * SERVICE. God pris, jeg kan bekræfte, at Trekkinn.com er en god onlinetjeneste, de leverer en ansigtsleveringsservice, som er sikker, og som holder dig opdateret under hele processen. Min nye jakke ankom tidligt, og produktet er af høj kvalitet, og jeg vil anbefale det til alle. Mange tak trekkinn.com Jeg vil købe 100% fra dig igen i den nærmeste fremtid.

Godt

-

Dejlig jakke, hurtig levering. Desværre er nødt til at bestille to gange. Da størrelsestabellen ikke er korrekt, skal du vælge en mindre størrelse

The north face wrap

-

Maksimal kvalitet, bestil meget hurtigt og uden problemer. Jeg køber igen uden tvivl.

North face jakke

-

Stor jakke Passer perfekt til vind- og vejrbestandig megakvalitet

North face tri klima udvikler sig ii

-

Alt godt. God pris, hurtig levering

Top

-

Fantastisk jakke og hurtig levering fra Spanien! Plus en god pris. Igen fantastisk, gerne igen !!

Anmeldelse

-

Elsker det

Top

-

Hurtig levering, varer som vist. Alt perfekt!

3/1 north face jakke.

-

Meget god kvalitet jakke! Og både servicen og den upåklagelige forsendelse!

Fantastisk jakke

-

Elsker denne jakke, varm alsidig og god kvalitet af pengene. Lavet endnu bedre af den fantastiske pris og service fra Trekkinn!

Şahane trwkkinn

-

Şahane the North Face

Trekkinn

-

Pæn

Perfekt trekkinn

-

% 100 Orjinale trekkinn

Perfekt trekkinn

-

% 100 Orjinale trekkinn

% 100 orjinale trekkinn

-

Trekkinn kundevurderinger Jeg læser og efterlader kommentarer om kundens tilfredshed så positiv, at jeg beundrede trekkinn E kundetilfredshedsorienteret arbejde, der giver tillid til et sted trekkinn originale produkter over hele verden til den mest overkommelige pris for at nå det eneste sted trekkinn sunde dage til alle, jeg ønsker god shopping

Store

-

Fremragende værdi for pengene. Jeg holder meget af. Det ser godt ud.

Meget godt

-

Hej; Først og fremmest ønsker jeg at komme forbi covid-19 til hele den menneskelige verden. Få, mens jeg oplever glæden ved at handle fra trekkinn igen den samme kvalitet i den bedste form af deres arbejde fortsætter med at tilbyde min taknemmelighed til de ansatte i trekkinn jeg ønsker alle helbred Li dage. . . Du kan shoppe med ro i sindet. . . . . .

Størrelsesproblem

-

Korrekt og god fremstilling, men størrelsen for stor

☆☆☆☆☆

-

Nort ansigtet perfekt

Solid jakke til dets formål

-

Jeg ledte efter en erstatning til min gamle TNF 3in1 HyVent jakke, som jeg plejede at køre på skråningerne med, da dens vandtætte lag bogstaveligt blev nedbrudt efter 20 år. Jeg er TNF-fan i mere end 20 år nu, og jeg kan sige, at deres tidlige 3in1-jakker var mere robuste tilbage i dag. Dagens Triclimate-jakker er dog solide til deres formål: by- og lette vandreture ved tørre og moderat våde forhold. Den marineblå farve ser fantastisk ud og passer perfekt til et afslappet og smart afslappet look. Men hvis du kigger efter en jakke til at udforske udendørs i hårdere miljøer, ville du have det bedre med en teknisk skal. Den indvendige lynlåslomme er forsvundet i dagens sortiment, men jeg finder det stadig godt, at de ældre 3in1 indre fleecejakker passer ind i denne jakke, hvilket giver stor alsidighed til at justere dens varmeisoleringsegenskaber. Jeg er 1,90 m høj på 88 kg og størrelse XL har en afslappet pasform, som jeg kan lide til det tilsigtede brug, med tilstrækkelig skulderplads. Armlængde er altid et problem for mig, men ærmerne her sidder lige i den rigtige længde.

Super pris / ydelsesforhold! :)

-

Fantastisk jakke, der holder dig pæn og varm ved temperaturer op til ca. + 4 ° C (under bruger jeg normalt en trøje og en top). Jeg var i stand til at teste det i middels regn, men jeg forblev helt tør under jakken. Behandlingen er stor, sømmene er rene, og der er ingen løse tråde (undtagen logoet for den indre fleece). Det eneste, der generer mig, er farven. "TNF Black" ligner mere en "Navy Blue", når den udsættes for sollys. Forsendelsen via trekkinn.com var hurtig og problemfri. Først var jeg bekymret for ikke at modtage min pakke, fordi jeg læste de negative kommentarer efter købet. Forsendelse til Tyskland ser ud til at fungere godt.

Godt produkt til en konkurrencedygtig pris

-

I den omfattende kollektion fandt jeg hurtigt denne smukke jakke med en konkurrencedygtig pris på Trekkinns websted. I løbet af få dage blev jakken leveret, og hvad et smukt produkt fra The North Face. Jeg vil bestemt bruge denne smukke service igen!

Så godt jeg købte en anden

-

Min forrige vandtætte opgav endelig efter 12 år, da det vandtætte lag adskiltes fra stoffet. På udkig efter en erstatning jeg stødte på dette, og det er en lignende-til-lignende erstatning. North Face har foretaget nogle ændringer i årenes løb, så dette har to justeringer af hætten (tidligere ingen - en bugbjørn), men lynlåsen, der er kortlagt lommen inde i det ydre, er forsvundet. Hvad der virkelig stod ud med det foregående er også her - jakken er meget praktisk, ekstrem alsidig og smart nok til at jeg bare ville fortsætte med at bære den. Det er smart nok til at have på sig en dragt og praktisk nok til at gå vandreture. Det ydre fungerer som en pakamac og sammen vil det indre og det ydre være nok ned til sne. Personligt er jeg ikke overbevist om Gore Tex - hvis min forrige er noget at gå forbi, er dette et billigere alternativ, der ser godt ud og fungerer godt.

Perfekt

-

perfekt

Perfekt

-

alt sammen perfekt

Nord ansigt jakke

-

Meget flot jakke

Perfekt

-

Hej Trekking; dit websted meget også fra sociale netværkssider (facebook, twitter) Jeg læste dine kommentarer, jeg søgte dit websted op, og jeg er virkelig virkelig beroligende, da jeg har læst, at de bedste mærker, den bedste pris og kort tid til mange lande i verdensansatte fokuseret på indsendelser fra kundetilfredshed. . .

Gennemgang

-

Indendørs jakke, anden farve end i sættet, udvendig anden farve på sættet og beskrivelse af sættet Funktioner The North Face Evolve II Triclimate Jakke Type 3 i 1 Fjernbar egenskaber Vandtæt Anti-Wind Technologies Dry Use ™ Hætte Purple Ja frustreret over tilstedeværelsen af produktet i sættet og med det, der kom til mig med en meget lang forsinkelse af helt forskellige farver, tror jeg, problemet er med sættet og ikke med produktet

Perfekt kvalitet

-

jakke kommer i perfekt form på under 20 dage, jeg elsker den

God jakke

-

Meget tilfreds med købet, en let vandtæt jakke med et tyndt for, det er ikke for koldt, men hvis du læ om noget, og det afviser vand. Shoppingoplevelsen med fantastisk trekkinn, meget god pris og servicehastighed, jeg vil bestemt købe her igen.

Dejlig jakke med rimelig funktionalitet

-

Dejlig frakke. Denne morgen cyklede i hældende regn på liggende cykel. Vand lækker noget gennem lynlås. Ingen dobbeltklap påført som på min gamle nordlige ansigtsjakke. Lidt synd

Meget god

-

Det er meget varmt, og størrelsen er i henhold til størrelsesguiden.

Fremragende service og kvalitet

-

Produktet ankom rettidigt godt pakket. Supportpersonale var lydhøre over for e-mails, og selve produktet var fremragende.

Fremragende jakke, pålideligt sted.

-

Webstedet er pålideligt, og jakken er ankommet til sin destination (omend 10 dage for sent, men juleferien var derimellem). Jakken jeg allerede havde prøvet i butikken og er perfekt til vinter. Uovertruffen prisen på dette websted sammenlignet med det originale, 75 € sparet. Jeg var meget tilfreds.

Meget godt køb

-

Fremragende jakke. Meget god service.

Perfekt

-

Jakken er perfekt. Fremragende kvalitet og service. Tak

Udsigt

-

tynd og varm på samme tid. Meget tilfreds

Jakke

-

Komfortabel jakke, let og behagelig, jeg skal bare prøve den med regn. Mellem 1,80 vægt 97 kg størrelse xl perfekt.

Stor

-

alt ok, sporbar pakke. råd

North face evolves ii

-

Meget godt produkt. Komfortabel og varm, som du ville forvente på et North face-produkt. Leveringen var hurtig, men tog lidt længere tid end forventet

God vinterfrakke

-

Godt produkt og materiale. Jakken er lidt rummelig. Dybe lynlåslommer på ydersiden. Fleecejakken er lidt tyndere end forventet, men fordi du opretter flere lag, forbliver den dejlig og varm. Praktisk at opbevare hætten i kraven til på tørre dage. Jeg ville kun have en indre lomme til værdigenstande.

Gode ting

-

god

Nord ansigt jakke

-

Alt perfekt

Meget fint!

-

Fremragende produkt, ligesom på billederne.

Godt valg

-

Jeg ledte efter en jakke, der er varm, let og frem for alt praktisk. Købt denne jakke efter råd fra en bekendt, og jeg er meget tilfreds med den. Det er dejligt og varmt, let og multifunktionelt at bruge og er fantastisk. Derudover er han også flot og sporty. Virkelig anbefalet. Leveringen var super hurtig og gik fantastisk. Kort sagt, tøv ikke, bare gør det!

Kvalitet

-

Jeg bestilte en North Face-jakke til at erstatte en gammel, stoffets kvalitet virker mindre god, tykkelsen på stoffet er lettere, for at kunne ses i brug !!!!

Fantastisk jakke!

-

Leveres pr. Den angivne dato. Varen er pænt pakket og let sporingsproces. Jakken er dejlig og varm. Fremragende pasform og vil helt sikkert købe igen. Tak!

5-stjernet anmeldelse god værdi for pengene og forsendelse på 8 arbejdsdage

-

Tak for arbejdet, jeg modtog jakken, alt hvad jeg ville stemme 5 stjerner, Godt arbejde godt

Smuk vindjakke

-

Meget flot

Meget smuk

-

Fremragende kvalitet

Super jakke 3in1

-

Jeg tog den samme, som jeg har til min mand! Super jakke. Perfekt vandtæt. Perfekt ikke kun til bjergene og vandreture takket være dens alsidighed, men også til hverdagen og scooteren! Jeg anbefaler det.

Fantastisk jakke. stor værdi. mickey uk

-

Effektiv forsendelse af produktet. Passer perfekt og stor værdi sammenlignet med andre on-line websteder,

Fantastisk jakke, der udvikler sig i triclimate til en meget konkurrencedygtig pris. godt, hurtigt og pænt behandlet og leveret

-

En stor 10

Fremragende

-

Jakken er perfekt. Fremragende kvalitet og service. Tak

Perfekt

-

Hurtig levering. Du får meget for dine penge. Lad vinteren / efteråret komme!

Stor

-

Smuk kvalitet til en fremragende pris

Ser godt ud

-

ser godt ud, kan ikke vente med at prøve det ud. effektiv forsendelse og leveringstjeneste

Modtaget pakken

-

Jeg bestilte en jakke, det kom til St. Petersburg meget hurtigt, 9 dage. Passer perfekt Tak!)

Kvalitet og konkurrencedygtig pris

-

Fremragende beklædning, varme og uigennemtrængelighed i en enkelt jakke, fremragende pasform størrelse, jeg elskede, sømme og finish af meget god kvalitet. Meget hurtig levering til Chile. Tak Trekkinn for kvaliteten i tjenesten

Nice & værdi for pengene

-

Modtaget varerne i dag. Meget flot og værdi for pengene

Meget godt tøj

-

Great! Den er meget komplet, behagelig, for kulde, vind og vand

Nordlige ansigt udvikler sig i triclimat

-

Nice Jacket - god pris og fremragende service

Fremragende jakke

-

Hovedet i mode i ultralydet, det beskytter tilstrækkeligt mod kulde og vind. Forsendelse på skema.

Stor jakke.

-

Letvægt til en 3in1, fuldstændig uigennemtrængelig, vindtæt, kvalitetsbygget jakke, stor hætte til min smag. Det eneste, jeg ikke kan lide om det er det faktum, at du kan mærke vind, der kommer gennem de vigtigste lommer og slags få dine hænder koldt. Bortset fra dette er det et kvalitetsprodukt i alle de øvrige afdelinger.

Fremragende

-

Fremragende jakke købt til at erstatte en anden 3 i 1 North Face jakke, som har været god. Hurtig levering og rigtig god pris.

Stort produkt

-

Fremragende produkt, bærer en halv størrelse mere (sammenlignet med lignende produkter af andre mærker), modtaget uden problemer og på skema.

Perfekt jakke

-

Alt er perfekt og jakken er fantastisk

Meget godt produkt

-

Ankomst af pakken, min ordre er op til mine forventninger! tak

Perfecr

-

Er tilfreds med køb. Great deal

Bedste jakke til dato

-

Hvad kan jeg sige en sådan stor jakke til en god pris, varm, god pasform og design og bedst af alt holder dig tør :)

Meget godt køb

-

Meget god kvalitet Fremragende produkt, der kan tilpasses til kulde og vejrforhold som windbreaks. Øj med størrelse, det er normalt en mindre end din. Jeg er 1'68, vægt 68 og jeg er stærk ovenfra, fordi jeg klatrer og min størrelse er S i dette produkt, når jeg normalt bruger M. Det er også lidt lang, det når mig lige under skinkerne. Det er fint for den kolde vinter. Hurtig og al korrekt forsendelse. Jeg vil købe mere her.

Bueno

-

Excelente

Meget god værdi for pengene

-

Meget god værdi for pengene

North face jakke

-

Hej, Meget tilfreds med leveringstid, pris og produktet modtaget. Vil helt sikkert overveje at bruge din virksomhed igen. Tak

Sort eller blå

-

Det er sort ?? fordi jeg ser blå

vore eksperters svar

Farven på denne jakke er navy blå. hilsen

Ros

-

fremragende

Top!

-

Dejlig varm jakke. Beskytter mod regn og vind. Min søn er meget tilfreds med det. Dimensionering er normal. Min søn går mellem XS og S, og jeg fik S for ham og det er OK.

Fremragende jakke

-

Fremragende produkt beskytter godt mod vind og kulde. Let og komplet med hætte.

Vinterfrakke

-

Super flot jakke til vinteren. Købt for trekking gennem Nepal. Men også til daglig brug. Ikke alt for tyk, men meget varm. Størrelse er små end store. Meget glad.

Vinterfrakke

-

Far og søn på samme vinterfrakke til daglig brug og til trekkingdtochten. Ikke alt for tyk og varm. Størrelse er snarere noget mindre end store

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk