up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

The north face
360

The north face Gilman Duffel S

The north face Gilman Duffel S

The north face Gilman Duffel S

The north face Gilman Duffel S

plus
  • 360The north face Gilman Duffel S
  • Play videoThe north face Gilman Duffel S
  • The north face Gilman Duffel S
  • The north face Gilman Duffel S
  • The north face Gilman Duffel S
  • The north face Gilman Duffel S

The North Face Gilman Duffel S

Produktbeskrivelse The north face Gilman Duffel S

North Face Gilman Duffel S rygsæk er designet med 50 liter maksimal kapacitet, så du kan bære den til dine vandreture eller bjergbestigning udflugter, på toget og endda i flyet, med alle dine objekter godt organiseret.

Denne vandrestykke er lavet med modstand mod regnstof og dobbelte sømme for at undgå, at vand trænger ind. Den åbnes komfortabelt med sin D-lynlås med klap, og du kan bæres med justerbare og aftagelige skulderrem eller med to polstrede sidebehandlere.

Polyesterstoffet gør det holdbart, elastisk og modstandsdygtigt mod slid. Hvis du vil have større plads, giver fire kompressionsstropper dig mulighed for at finde mere kapacitet i denne komfortable duffel taske til bjerget . Modelleret efter vores Base Camp Duffel er Gilman Duffel på samme måde rummelig og hård. En robust konstruktion og slidstærkt stof betyder, at det kan slå godt på fly, tog og bagsiden af pick-up lastbiler. Men det er ikke bare burly; det er også virkelig praktisk med et ton tankegennem funktioner, der gør det til en opdagelsesrejsendes bedste ven. Brug den som en skuffe, når den er i transit med de to polstrede sidehåndtag, eller brug den som en rygsæk med de aftagelige, justerbare ergonomiske skulderstropper, når du er på farten. Det åbner lige op, så du kan se, hvad du har pakket i sin rummelige kapacitet på 50 liter. Hvis det lykkes dig at overpakke, hjælper de fire kompressionsremme dig med at finde plads til lidt mere. Der er en intern netlomme til beskidt tøj og en sidelomme med lynlås til sikker opbevaring af din telefon eller nøgler. Det er ideelt til weekendferier eller som en geartaske.


Funktioner:

Sikker sidelomme med lynlås passer til en telefon eller tegnebog
Aftagelige, justerbare, alpinskårne skulderstropper
Polstrede sidehåndtag
D lynlåsåbning med vejrbestandig lynlås
Hovedrummet har en sikker netlomme med lynlås
Vandtæt Base Camp


Specifikationer:

Stof: krop 9000 FARP med PU-belagt polyesterbelægning / base 1200D polyester
Vægt: 1230 g
Volumen: 50L
Dimensioner: 32,5 cm x 53 cm x 32,5 cm
Er du på udkig The north face Gilman Duffel S? Hos trekkinn finder du altid Bagage, fra de bedste mærker, det kunne være fra The north face, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra udendørs butikken.

Funktioner The north face Gilman Duffel S

Farve
Kapacitet
Produkttype
Taskeegenskaber

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up