`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

The north face

The north face Half Dome

The north face Half Dome

  • The north face Half Dome
  • The north face Half Dome
  • The north face Half Dome

The North Face Half Dome

Produktbeskrivelse The north face Half Dome

North Face Half Dome-sweater er det grundlæggende tøj, som vi alle burde have i vores skab, da det er meget nyttigt til enhver af dine sportsaktiviteter , gåture i parken, på bjerget eller endda at være hjemme.

Denne hættetrøje er lavet med polyester, bomuld og fleece, så den giver god blødhed, åndbarhed, elasticitet og komfort . Det leveres med raglan ærmer, der giver mere bevægelsesfrihed og kengurolomme. Det har en elastisk ribben på manchetterne og faldet, og hætten har en justerbar løbebånd .

En af vores mest populære hættetrøjer år efter år, vores Half Dome Fleece-hættetrøje er en vigtig ting for enhver udforsker. Den er fremstillet ved hjælp af BCI-bomuld, som hjælper med at gøre den globale bomuldsproduktion bedre for de mennesker, der producerer den, bedre for det miljø, den vokser i, og bedre for sektorens fremtid ved at udvikle Better Cotton som en bæredygtig mainstream-vare.


Funktioner:

North Face® samarbejder med Better Cotton Initiative for at skabe en lysere fremtid for bomuld og de mennesker, hvis levebrød afhænger af det


Specifikationer:

Stof | BCI 100% bomuld / strik / fleece / 290,0 g / m²
Er du på udkig efter The north face Half Dome? Alle The north face er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos The north face Half Dome og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos trekkinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i udendørs udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner The north face Half Dome

Hætte
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Den nordlige ansigt halvkuppel

-

Super behagelig. North Face kvalitet.

God sweatshirt

-

Sweatshirt af god kvalitet. Normal størrelse

Fremragende mærke

-

Jeg har altid ønsket at have et North Face-tøj

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk