`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Therm-a-rest

Therm-a-rest DreamTime XLarge

Therm-a-rest DreamTime XLarge

Therm-a-rest DreamTime XLarge

  • Therm-a-rest DreamTime XLarge
  • Therm-a-rest DreamTime XLarge
  • Therm-a-rest DreamTime XLarge
  • Therm-a-rest DreamTime XLarge

Therm-a-rest DreamTime XLarge

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Therm-a-rest DreamTime XLarge

DreamTime er tilbage! Denne prøvede og sande favorit er adored af mange for sin overlegen komfort, stor stabilitet og let inflation. Et godt valg til skeptikere, der ser ud til at lette ind i ideen om at sove udendørs, vil den pulserende komfort i DreamTime få dig til hooking! På ydersiden er et maskinvaskbart dæksel en blød mikrofiberplade, der gør det nemt at pusse fyrretrænåle og andet snavs, samtidig med at det giver overlegen ved hudkomfort. Inde er en intern pude topper med konturskrammer skum giver en ekstra tomme loft og en 2,5 i tykk selvopustende madras kerne, hvilket giver den ultimative nats hvile væk hjemmefra. Uanset om du er ude på bagsiden af ​​en afhentning til en biltur eller bare lever stor på en weekend udendørs, leverer DreamTime madrasystemet bærbar komfort som intet andet.

Funktioner:

Luksuriøst 3-lagsystem: Selvopustet madras, skum pude top og plys fleece dækning.

Premium Comfort: Skumkerne tilbyder premium stabilitet, varme og støtte.

Selvfladende: Komprimerbar skumkerne udvider til at blæse op; Tilføj blot et par åndedrag for din ønskede fasthed.

Modulære: Beskyttelsesdækslet er aftageligt / vaskbart og indvendig madras kan bruges separat. Madras kerne er 2,5 tyk med en R værdi på 6.

Connect Two: Integreret stropper kompis med en anden DreamTime madras til dobbelt bred luksus.


Hvis du vil lære mere omkring Therm-a-rest DreamTime XLarge, eller andre varer fra Therm-a-rest i Soveposer kategorien af trekkinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine udendørs aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Madrasser kollektioner, du kan vælge udendørs fra Therm-a-rest, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Therm-a-rest DreamTime XLarge

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk