`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Therm-a-rest

Therm-a-rest NeoAir XLite

  • Therm-a-rest NeoAir XLite
  • Therm-a-rest NeoAir XLite

Therm-a-rest NeoAir XLite

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Therm-a-rest NeoAir XLite

Den NeoAir XLite madras leverer mere varme og komfort per ounce end nogen anden tre sæson luftmadras til rådighed. Vores patentanmeldte teknologier levere denne ydelse med minimal vægt og mindre volumen end en liter vand flaske. Blødere tekstiler bringe bedre siden hud komfort og et løft i holdbarhed, alle uden tilsat vægt. For den kræsne bjergbestiger, thru hiker eller backcountry minimalistisk hvem tæller hver ounce, er der simpelthen ikke noget bedre valg for at sikre den slags resten du nødt til at nyde i morgen. Stuff sæk og reparationssæt medfølger.

Specifikationer:

Ultralight: Avancerede tekstiler og en tilspidset design gør dette de letteste 3 sæson backpacking luftmadrasser til rådighed, uden peer i sin varme til vægt forhold.

Varm: patentanmeldt, reflekterende ThermaCapture ™ teknologi fælder strålevarme mens trekantede Core Matrix ™ konstruktion minimerer konvektiv varmetab-alt uden bulk, vægt eller holdbarhed spørgsmål af ned og syntetiske fyld.

Komfortabel: 2,5 "(6 cm) tykkelse, soft touch tekstiler og forbløffet intern struktur giver uovertruffen stabilitet og støtte.

Ultra Packable: Lav bulk materialer gør XLite madras den mest kompakte NeoAir madras nogensinde - så Sammenfoldelig som en vandflaske.


Find masser af udendørs varer fra Therm-a-rest, altid på lager og til den bedste pris. Hos trekkinn, din online udendørs butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Therm-a-rest NeoAir XLite, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Therm-a-rest NeoAir XLite

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (13)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Super let og pænt!

-

Ekstremt let 477gr med tasken, komfort meget god! Jeg tager det store, fordi jeg vil have plads til at flytte.

Fremragende madras

-

Fremragende isolering / vægtforhold. Det har indeks r = 3, derfor er det fint op til omkring nul grader. Fremragende til trekking, givet sin lille størrelse og vægt.

Godt produkt

-

købt til koldisolering / vægtforholdet. da det har termisk modstand 3, forventer jeg at det skal være fint op til omkring nul grader. Fremragende til trekking på grund af sin lille størrelse og vægt.

Fremragende madras

-

Perfekt mat, meget behagelig og varm, meget lys og kompakt. Alt for dårlig for den gamle stilventil, der gør det lidt svært at deflate. Under alle omstændigheder er den bedste madras på markedet med hensyn til forholdet mellem komfort, varmeisolering og vægt.

Therm-a-rest neoair xlite

-

bedste tæppe, kompakt i montage, blæser om et minut, jeg anbefaler

Godt valg

-

efter et par år ved hjælp af oz lite viste jeg en nat på denne madras, at jeg havde sovet ubehageligt i outdooors, denne madras er fremragende med god byggekvalitet og jeg kan trække vejret i 1:20 min

Hvor meget vægt?

-

Hvor meget vægt?

vore eksperters svar

Hej,
Vægten er 0,34 kg
Hilsen

Thermarest neoair xlite

-

Let, kompakt og velisoleret Jeg har ikke mere at sige. Ud sætte mine kolleger fandt lidt lysere.

Komfortabel

-

Jeg tog lange, dens perfekt for mig (190cm), komfortable og ikke koldt til foråret aften i bjergene

Top

-

Meget god mat - men ville den større udgave L (i stedet for M) købe igen på grund af bredden. Er lidt støjende (knitrende), men isolation er meget god. Tjeneste Trekkin top

Feeling

-

Vi brugte to nætter i vinteren bjerget. En følelse af brug, er den bedste. Isolering er ujævn jord heller ikke bekymret, det var behageligt selv.

Det kræver lungekapacitet.

-

Kompakt og let. Lidt trættende oppustes grund af tykkelsen.

-

Hej! Er denne model år 2016? Opa

vore eksperters svar

Hej, det er 2016 model. Hilsen

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk