`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Kategorier

Trangoworld

Trangoworld Ganin DV

  • Trangoworld Ganin DV
  • Trangoworld Ganin DV
  • Trangoworld Ganin DV

Trangoworld Ganin DV

Produktbeskrivelse Trangoworld Ganin DV

Indvendig lynlåselomme. Lynlås på brystet. Lynlåse foran. Aftagelig hætte med lynlås og velcro. Justerbar fald med elastisk snor og propper. Ansigtshætte og lydstyrkejustering.


Funktioner:

Termisk kapacitet
Teknisk og funktionelt design
Kold beskyttelse
Termisk og behagelig
Opbevar lomme


Specifikationer:

Vægt: 622 g


Teknologi:

PERTEX® quantum pro:
Pertex®® Quantum Pro bruger en ultra tynd vandafvisende belægning for at give øget vejrbestandighed under ekstreme forhold. Ved at kombinere et tæt vævet ansigtsstof med en mikroporøs coating, leverer Pertex®® Quantum Pro et meget højt vandmodstandsniveau, mens den forbliver let, blød og åndbar. Den øgede vejrbestandighed og holdbare konstruktion betyder, at disse stoffer er ideelle til brug i kolde eller fugtige omgivelser, hvor det er afgørende at holde varmt og tørt.

Økologisk:
I dette produktsortiment viser Trangoworld sin bekymring for pleje af miljøet. Produkterne med det ØKOLOGISKE hang-tag er udviklet af naturlige eller genanvendte materialer. For at styrke vores kompromis promoverer Trangoworld også initiativer og projekter i forbindelse med miljøbeskyttelse og pleje, som det fremgår af vores forpligtelse nr. 2, til fremtiden, for vores børn og efterkommere og den verden, vi vil forlade dem.
Udforsk alle Dametøj varer, som du kan finde hos trekkinn, det kunne være Trangoworld Ganin DV. køb dine nu Trangoworld Ganin DV og spar penge på Jakker produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Trangoworld, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Trangoworld Ganin DV. Hos udendørs? Tak til trekkinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Dametøj, til alt tænkelig sport.

Funktioner Trangoworld Ganin DV

Jakketype
Funktioner
Hætte
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk