`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Trangoworld

Trangoworld Hamm Polyester Downproof

Trangoworld Hamm Polyester Downproof

Trangoworld Hamm Polyester Downproof

  • Trangoworld Hamm Polyester Downproof
  • Trangoworld Hamm Polyester Downproof
  • Trangoworld Hamm Polyester Downproof
  • Trangoworld Hamm Polyester Downproof

Trangoworld Hamm Polyester Downproof

Produktbeskrivelse Trangoworld Hamm Polyester Downproof

Features:


- Fast hætte


- Facial justering


- Ophængsstrop i hætten


- Longitudinal zip


- Lycra Ærmeafslutninger


- Elastisk og tanka justerbare kanter


- Front lommer


- Zip brystet Napoleon lomme


- Intern lynlås lomme


- Vandafvisende og vandtæt


- Åndbar


- Vindtæt


- Let og komfortabel


- Komprimerbar i en reduceret mængde


- Stærk og isolering designSpecifikationer:


- Vægt: 520 g


Find din pris på Trangoworld Hamm Polyester Downproof og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Børnetøj tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på Jakker og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos trekkinn.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget godt køb

-

Jakken er meget flot, let og af kvalitet. Når du vælger en størrelse, skal du tage højde for, at en meget stor størrelse, min søn fylder 13 år i december, han er en stærk og stor dreng, og størrelse 14 er ret stor.

Meget fint

-

denne jakke er meget lys, men alligevel varm. mine børn sagde, at det føltes som om de svævede, når de tog det på på grund af hvor let og luftigt det føltes (så meget bedre end deres obermeyer-skijakker, som allerede er meget lette.) Størrelsen kører lidt stort, men det er en god ting. det giver plads til at vokse, og børnene bemærker det ikke, fordi det er så let. det ser faktisk meget mandigt ud på grund af den sorte farve og den skinnende glans, så den ser bedre ud på min 5 år gamle søn end min 7 år gamle datter. det ville have været dejligt, hvis det fulgte med en lille taske, der skulle smides i, når du komprimerer den. vi planlægger at bruge det på vores mountainbike-cykelture, og når vi snavsede cykel. vi havde brug for noget let og komprimerbart, og denne jakke er perfekt til det. at være vandtæt og vindtæt er forbløffende, da det eliminerer at have, at bringe og håndtere regnfrakker, parkaer osv. Jeg kan også godt lide at det er syntetisk, så jeg behøver ikke at bekymre sig om fjerne og kan vaske det efter hver tur. den er lige så god og funktionel som min 300 dunjakke.

God værdi for pengene.

-

Produkt med god værdi for pengene.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk