`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Trangoworld

Trangoworld Henna Pants

Trangoworld Henna Pants

Trangoworld Henna Pants

Trangoworld Henna Pants

  • Trangoworld Henna Pants
  • Trangoworld Henna Pants
  • Trangoworld Henna Pants
  • Trangoworld Henna Pants
  • Trangoworld Henna Pants

Trangoworld Henna Pants

Produktbeskrivelse Trangoworld Henna Pants

Features:


- Elastik i taljen og bælte


- Pre-formede knæ


- Ryg og knæ forstærkning


- Indvendig hem tanka justering


- Slim fit


- Flap lynlås sidelommer


- Horisontal visiblle lynlås lårlomme


- Åndbar


- UV-beskyttelse


- Great sved, der holder huden tør


- Hurtig tørring


- Letvægts design


- Komfortabel og behagelig med et punkt for elasticitet for at øge den frie bevægelighedSpecifikationer:


- Vægt: 320 gTeknologi:


Free2Move er en række monoelastic stoffer med en særlig elastomer udviklet af Trangoworld ® F & U + I Department komponent. Free2Move giver vores tøj med en god elasticitet og krop tilpasningsevne gør det muligt for brugeren en god bevægelsesfrihed til at dyrke sport.


Den bluesign standard hoveder et skridt videre end et miljømærke. På grund af den holistiske tilgang i denne industri standard, er ikke kun forbrugernes sikkerhed i betragtning, men også andre aspekter, herunder sundhed, vand emission og luftemission der tages hensyn til.


Ud over disse vigtige aspekter af princippet om bevarelse af ressourcerne, spiller en stor rolle inden for bluesign standard. Den uafhængige bluesign standard garanterer, at hele produktionskæden kun indeholder komponenter, og passerer gennem processer, der er ufarlige for mennesker og miljø.


Det bruger det, der kaldes "Input Stream Management", der anskuer produktion som en række trin, der skal være individuelt certificeret og overvåget. Alle fremstillingsprocesser og kemi skal opfylde de bluesign standard for et færdigt produkt forsynes med etiketten bluesign.


Med Trangoworld Henna Pants, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med Trangoworld og deres udendørs produkter, besøg da Dametøj kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. trekkinn´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Funktioner Trangoworld Henna Pants

Form for bukser
Sæson
Funktioner
Længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk