`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Kategorier

Trangoworld

Trangoworld Hokai

  • Trangoworld Hokai
  • Trangoworld Hokai
  • Trangoworld Hokai

Trangoworld Hokai

Produktbeskrivelse Trangoworld Hokai

Kvinders funktionelle og stilfulde jakke med letvægts, nedisolering for maksimal varme og komfort i kolde vinterklimater. Hokai Parka ved Trangoworld, er perfekt til vandreture og daglig brug rundt omkring i byen samt til vinterrejser.

260 g 600 fyldstof ned 90/10 isolering giver optimal varme uden vægt, mens nylon nedre ydre stof er vandafvisende og vindtæt til at skure let regn og sne.

Funktionerne omfatter en fast hætte med aftagelig pelsbeklædning, til alsidige styling muligheder, en stilfuld kvinders specifikke snit for at forhindre varmetab og en generøs indre lomme til at bære dine essentials. Du vil se godt ud i Hokai Parka på alle dine vinteroplevelser denne sæson.

Fast, justerbar hætte

Aftagelig pelsbeklædning

Træk tags på lynlås for nem brug, når du bruger handsker

Indre storm klapp forhindrer varmetab

Stor indvendig lynlomme

Yderstof: Nylon Downproof. Vandafvisende og vindtæt

Isolering: 600 fyldekraft. 260g. 90/10

Ca.. Vægt: 690 g (størrelse M)


Vent ikke med at købe din Trangoworld Hokai! Hos trekkinn alle vores Dametøj produktor, er med fabriksgaranti fra Trangoworld. Køber du i vores online udendørs butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores udendørs fællesskab. Bestil dine Trangoworld Hokai nu og modtag dem hurtigst muligt.

Funktioner Trangoworld Hokai

Jakketype
Funktioner
Hætte
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (9)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Trangofjer

-

Det ser godt ud, det er varmt. Jeg tog xs, som er min sædvanlige størrelse, og det passer mig godt. Det er smalt, især i hofterne, hvilket passer mig godt. Af skuldre er det rigtigt, at det er bredere, men jeg har ikke meget tilbage, også fordi det er fjer og klodset. Det er en smuk sort farve, der har tendens til at være blålig og skinnende. Jeg er tilfreds med købet, jeg synes, det havde en meget god pris.

Superbuy

-

Det er en tidligere kvalitetspris, det beskytter meget størrelserne er retfærdige, men L er for stor, hvis du ikke har ret brede skuldre, den er meget velsmagende og vejer ikke noget, super anbefales

Top jakke

-

Absolut tilbud til en 600 dunjakke i kvalitet, ser virkelig dyre ud og har en utrolig varme. Min datter er meget glad.

Blomme

-

Med denne rabat er det en rigtig pris, du finder ikke på markedet en pen af sådan kvalitet til en så lav pris. Spektakulær, varm i koldere dage og vejer intet.

God værdi for pengene.

-

Perfekt stil, korrekt måling og ekstraordinær funktion. Det er meget let og meget varmt. Fantastisk jakke

Trango feather

-

Ligesom andre Trango-udskæringer, uforholdsmæssige i størrelse, indsnævre de og hak for lavt (det er ikke behageligt i bjergene) og over for bredt, det stemmer ikke, så man gik stort, og jeg tog den forrige og lille; (nedenfra

Varm og lys, form og størrelse, der ikke kan tilpasses

-

Jeg tog det i lang tid siden det var mellemliggende, hverken lang eller kort fjervildt, og jeg kunne godt lide materialet, lysstyrken, lysheden, meget godt, men endnu en gang Trango, uforholdsmæssigt i udskæringerne nedenunder, er de snæver for meget og derover bred, er ikke forudsat, men hej, meget glad især med kundeservice, af 10, mange tak

Varmt og let

-

Jakken er meget varm og vejer næsten ingenting. Den dækker godt for at bevare kroppens varme. Men hvad jeg ikke kan lide, hvordan er jakken og farven på jakken, den er ikke sort-sort, måske er den sort-grøn. Materialet på jakken skinner, det er ikke matte.

Anbefales 100 × 100

-

Et godt produkt til overkommelig pris.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk