`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Trangoworld

Trangoworld Korab Pants

Trangoworld Korab Pants

  • Trangoworld Korab Pants
  • Trangoworld Korab Pants
  • Trangoworld Korab Pants

Trangoworld Korab Pants

Produktbeskrivelse Trangoworld Korab Pants

Features:


- Fast talje med bælte


- Indvendig hem tanka justering


- Slim fit


- Sidelommer med synlig tofarvet lynlås


- Visible to-farvet lynlås baglommer


- Åndbar


- Vandafvisende


- Bi-elastisk stof maksimerer komfort og bevægelsesfrihed


- Hurtig tørringSpecifikationer:


- Vægt: 490 gTeknologi:


Trangoworld FoU + i afdeling har udviklet FREE4MOVE, en række bielastic stoffer med en særlig elastomer komponent, der leverer den største elasticitet og tilpasningsevne til kroppen. FRE4MOVE giver brugeren den bedste frie bevægelighed for de mest krævende sportsgrene.


Den bluesign standard hoveder et skridt videre end et miljømærke. På grund af den holistiske tilgang i denne industri standard, er ikke kun forbrugernes sikkerhed i betragtning, men også andre aspekter, herunder sundhed, vand emission og luftemission der tages hensyn til.


Ud over disse vigtige aspekter af princippet om bevarelse af ressourcerne, spiller en stor rolle inden for bluesign standard.


Den uafhængige bluesign standard garanterer, at hele produktionskæden kun indeholder komponenter, og passerer gennem processer, der er ufarlige for mennesker og miljø.


Det bruger det, der kaldes "Input Stream Management", der anskuer produktion som en række trin, der skal være individuelt certificeret og overvåget. Alle fremstillingsprocesser og kemi skal opfylde de bluesign standard for et færdigt produkt forsynes med etiketten bluesign.


Hvis du skal bruge nye Trangoworld Korab Pants, har vi dem her til den bedste pris. trekkinn har det og andre top kvalitets varer som udendørs. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de udendørs, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner Trangoworld Korab Pants

Form for bukser
Sæson
Funktioner
Længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

De er stor!

-

Sandheden er, at de er store bukser, der modstår vind, vand, sne ... og i det, de er er ganske tykke fresquitos. 10.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk