`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Trangoworld

Trangoworld Moon

  • Trangoworld Moon
  • Trangoworld Moon

Trangoworld Moon

Produktbeskrivelse Trangoworld Moon

Rund hals. Raglan ærme. Kortærmet.
Funktioner:
Glat, hygiejnisk og let at vedligeholde
Anti pilling behandling
Specifikationer:
Vægt: 150 G
Organisk bomuld 160 G / M2
teknologier:
Silikonevask:
Silicone er den mest effektive og mest udbredte kemiske forbindelse til blødgøring, der giver en ensartet stofoverflade og blødgør stof eller tøj. Denne vaskemetode giver en storslået blødhed, holdbarhed, fastholdelse af plov og blødhed.
Økologisk:
I dette produktsortiment viser Trangoworld sin bekymring for pleje af miljøet. Produkterne med det ØKOLOGISKE hang-tag er udviklet af naturlige eller genanvendte materialer. For at styrke vores kompromis promoverer Trangoworld også initiativer og projekter i forbindelse med miljøbeskyttelse og pleje, som det fremgår af vores forpligtelse nr. 2, til fremtiden, for vores børn og efterkommere og den verden, vi vil forlade dem.
Organisk bomuld:
Organisk bomuld dyrkes ved hjælp af metoder og materialer, der har en lav indvirkning på miljøet. Organiske produktionssystemer genopfylder og opretholder jordens frugtbarhed og reducerer brugen af giftige og vedvarende pesticider og gødning.


Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos trekkinn, din online specialist i udendørs udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i T-shirts varer fra Trangoworld. Kig efter udendørs varer, der står under Trangoworld Moon. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremstillet i portugal

-

Produkt fremstillet i Portugal med finish i høj kvalitet og unikt design

Slående

-

Original og iøjnefaldende, perfekt pasform

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk