`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Trangoworld

Trangoworld TRX2 Shell Pants

Trangoworld TRX2 Shell Pants

Trangoworld TRX2 Shell Pants

Trangoworld TRX2 Shell Pants

  • Trangoworld TRX2 Shell Pants
  • Trangoworld TRX2 Shell Pants
  • Trangoworld TRX2 Shell Pants
  • Trangoworld TRX2 Shell Pants
  • Trangoworld TRX2 Shell Pants
  • Trangoworld TRX2 Shell Pants

Trangoworld TRX2 Shell Pants

Produktbeskrivelse Trangoworld TRX2 Shell Pants

Tekniske bukser for maksimal krævende vinter bjergbestigning aktiviteter. Den nye Gore-Tex ® Pro stof med forbedret åndbarhed, vil give maksimal komfort i vind og kulde.


Velcro justerbar talje Aftagelig bracesFlap flyve zipperFull åbning side zippersWaterproof zippersPreshaped kneesBack, knæ og indre ankel reinforcementVelcro hem adjusterFixed indre gaitersKevlar reinforcementsVisible lynlås sidelommerFeatures:


Åndbar

Vandtæt

Ergonomisk og funktionelt design

Designet til ekstreme forhold eksponering

Teknisk og funktionelt design

Vægt: 710g. (I str. M)
Teknologier:


TRX2:


Det TRX2 produktlinje er et skridt fremad fra TRX rækkevidde, både i design og teknisk ydeevne i både stoffer og materialer, for at give maksimal beskyttelse og pålidelighed til at fungere optimalt på grænsen af ​​dets muligheder i de mest ekstreme udendørs aktiviteter, beskytter dig i de skærpede klimatiske forhold og under de mest udvidede risikosituationer.


Født som et resultat af det tætte samarbejde mellem Trangoworld og elitesportsudøvere, bjergbestigere og internationale bjergguider, som har været medvirkende til de seneste år med deres omfattende viden og erfaring med hensyn til produkt, er direkte involveret som testområde for at udvikle denne linje med særlig fokus på:


- Byggeri og specielle form design - Sømme i ikke kritiker steder, hvor slitage er lavere - Optimal stof kombination i forskellige områder af tøjet - Avalanche detection system - Op forlommer for brug af klatresele eller rygsæk - Forstærkninger i områder af højere tåre - osv.Gore-Tex ® Pro:


Gore-Tex ® Pro er den optimale løsning til udendørs professionelle og seriøse entusiaster, der har brug for at stå over for ekstreme vejrforhold og hårde betingelser. Lavet med de mest robuste og mest åndbare, holdbart vandfast og vindtæt stof. Opfylder de krav udendørs professionelle og seriøse entusiaster. Udviklet til at udmærke sig i udvidede og ekstreme forhold. Ekstremt hårdt, ekstremt åndbar, holdbart vandfast og vindtæt. Fås i 2 - og 3-lags konstruktioner: 2 lag er smidig og stille; 3 lag er til ekstra robust brug.Recco ®


Elektronisk system, der gør det muligt lavinealarmer at være placeret hurtigt. Dette system er passive-batterier er ikke påkrævet, intet behov for at blive tilsluttet eller frakoblet-, baseret på avanceret radarteknologi. Den består af to elementer: reflekser, integreret i tøj, støvler og hjelme, og søgen udstyr manipuleret af redningsholdet fra ski station.bluesign ®


Den bluesign ® standard hoveder et skridt videre end et miljømærke. På grund af den holistiske tilgang i denne industri standard, er ikke kun forbrugernes sikkerhed i betragtning, men også andre aspekter, herunder sundhed, vand emission og luftemission der tages hensyn til. Ud over disse vigtige aspekter af princippet om bevarelse af ressourcerne, spiller en stor rolle inden for bluesign ® standard. De uafhængige bluesign ® standarden garanterer, at hele produktionskæden kun indeholder komponenter og passerer gennem processer, der er ufarlige for mennesker og miljø. Det bruger det, der kaldes "Input Stream Management", der anskuer produktion som en række trin, der skal være individuelt certificeret og overvåget. Alle fremstillingsprocesser og kemi skal opfylde de bluesign standard for et færdigt produkt forsynes med etiketten bluesign ®.DuPont ™ Kevlar ®


DuPont ™ Kevlar ® fibre anvendes i en bred vifte af tøj, tilbehør og udendørs og mountain udstyr til at hjælpe med at gøre dem stærkere og mere holdbare. Med fem gange styrken af ​​stål med lige vægt, kommer Kevlar ® fibre og endeløse fibre i en række forskellige typer, hver med sit eget sæt af egenskaber og ydeevne karakteristika for forskellige behov for beskyttelse.


Du kan også finde Trangoworld TRX2 Shell Pants i vores Dametøj kategori, fra din online udendørs butik, eller hvad med Bukser. Vi har også mange andre ting fra Trangoworld, hos trekkinn, har vi et kæmpe udvalg af udendørs varer, som måske er noget for dig. Trangoworld er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre udendørs, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Trangoworld TRX2 Shell Pants

Form for bukser
Sæson
Funktioner
Længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk