`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Trangoworld

Trangoworld TRX2 Soft

Trangoworld TRX2 Soft

Trangoworld TRX2 Soft

  • Trangoworld TRX2 Soft
  • Trangoworld TRX2 Soft
  • Trangoworld TRX2 Soft
  • Trangoworld TRX2 Soft

Trangoworld TRX2 Soft

Produktbeskrivelse Trangoworld TRX2 Soft

Teknisk jakke til maksimalt krævende vinter bjergbestigning aktiviteter.


Åndbar membran Vindtæt membranePre-formet sleevesShoulder reinforcementsTwo-vejs lynlås underarm ventilationVelcro justerbar cuffsAdjustable forneden med elastik og stoppersZip foran pocketsSleeve lynlås pocketInner lynlås lommeFeatures:


- Åndbar


- Vindtæt


- Elastisk stof giver komfort og bevægelsesfrihed


- Funktionel og teknisk design


- Vægt: 690g. (Til størrelse L)Teknologier:


TRX2:


Det TRX2 produktlinje er et skridt fremad fra TRX rækkevidde, både i design og teknisk ydeevne i både stoffer og materialer, for at give maksimal beskyttelse og pålidelighed til at fungere optimalt på grænsen af ​​dets muligheder i de mest ekstreme udendørs aktiviteter, beskytter dig i de skærpede klimatiske forhold og under de mest udvidede risikosituationer.


Født som et resultat af det tætte samarbejde mellem Trangoworld og elitesportsudøvere, bjergbestigere og internationale bjergguider, som har været medvirkende til de seneste år med deres omfattende viden og erfaring med hensyn til produkt, er direkte involveret som testområde for at udvikle denne linje med særlig fokus på:


- Byggeri og specielle form design - Sømme i ikke kritiker steder, hvor slitage er lavere - Optimal stof kombination i forskellige områder af tøjet - Avalanche detection system - Op forlommer for brug af klatresele eller rygsæk - Forstærkninger i områder af højere tåre - osv.Windstopper ®:


Windstopper ® stof kombinere total vindtæthed med maksimal åndbarhed. Udviklet til en bred vifte af aktiviteter og vejrforhold, vores stof er så komfortabel og alsidig, bliver de ofte favorit dagligdags udendørs tøj så godt.


Er du helt vild med udendørs? Få din Trangoworld TRX2 Soft og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Trangoworld. Glem ikke vores store udvalg i Herretøj, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive udendørs er de fleste af vores Jakker varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Trangoworld TRX2 Soft

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk