`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Trangoworld

Trangoworld TRX2 Soft

Trangoworld TRX2 Soft

Trangoworld TRX2 Soft

Trangoworld TRX2 Soft

  • Trangoworld TRX2 Soft
  • Trangoworld TRX2 Soft
  • Trangoworld TRX2 Soft
  • Trangoworld TRX2 Soft
  • Trangoworld TRX2 Soft

Trangoworld TRX2 Soft

Produktbeskrivelse Trangoworld TRX2 Soft

Teknisk jakke til maksimalt krævende vinter bjergbestigning aktiviteter.


Optimal beskyttelse mod vind og meget åndbar.


Åndbar membran Vindtæt membranePre-formede ærmer


Skulder forstærkninger


Tovejs lynlås underarm ventilation


Velcro justerbare manchetter


Justerbar hem med elastik og stoppere


Lynlås pocketsSleeve lynlås lommeFeatures:


- Åndbar


- Vindtæt


- Elastisk stof giver komfort og bevægelsesfrihed


- Funktionel og teknisk design


- Vægt: 575g. (I str. M)Teknologier:


TRX2:


Det TRX2 produktlinje er et skridt fremad fra TRX rækkevidde, både i design og teknisk ydeevne i både stoffer og materialer, for at give maksimal beskyttelse og pålidelighed til at fungere optimalt på grænsen af ​​dets muligheder i de mest ekstreme udendørs aktiviteter, beskytter dig i de skærpede klimatiske forhold og under de mest udvidede risikosituationer.


Født som et resultat af det tætte samarbejde mellem Trangoworld og elite sportsfolk, bjergbestigere og internationale bjergførere, der har været medvirkende til de seneste år med deres omfattende viden og erfaring med hensyn til produkt, er direkte involveret som testområde for at udvikle denne linje med særlig fokus på:


- Konstruktion og specielle form design - Sømme i ikke kritiker steder, hvor slid er lavere - Optimal stof kombination i forskellige områder af tøjet - Avalanche detection system - Op forlommer for brug af klatresele eller rygsæk - Forstærkninger i områder af højere tåre - osv.Windstopper ®:


Windstopper ® stof kombinere total vindtæthed med maksimal åndbarhed. Udviklet til en bred vifte af aktiviteter og vejrforhold, vores stof er så komfortabel og alsidig, bliver de ofte favorit dagligdags udendørs tøj så godt.


Trangoworld TRX2 Soft har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Trangoworld TRX2 Soft, købt hos trekkinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online udendørs butik, hvor du kan finde masser af varer fra Trangoworld, færdiggør din ordrer af udendørs varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Trangoworld TRX2 Soft

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Trangotrx ii blød jakke

-

Egunon. Alt godt Som altid !! God txupa

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk