`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Trangoworld

Trangoworld Uwa Tr

Trangoworld Uwa Tr

Trangoworld Uwa Tr

  • Trangoworld Uwa Tr
  • Trangoworld Uwa Tr
  • Trangoworld Uwa Tr
  • Trangoworld Uwa Tr
  • Trangoworld Uwa Tr

Trangoworld Uwa Tr

Produktbeskrivelse Trangoworld Uwa Tr

Elastisk klatring og trekking bukser. Meget åndbar, frisk og holdbar.Features:


- Elastik i taljen med bælte


- Side lynlåslommer


- Synlig lynlås lodrette ben lomme


- Baglommer


- Fugtspredende effekt holder huden tør, selv under tunge sved


- Hurtig tørring


- UV-beskyttelse


- Nice og komfortable med nogle elasticitet for at øge den frie bevægelighedSpecifikationer:


- Vægt: 300 gTeknologi:


Trangoworld FoU + i afdeling har udviklet FREE4MOVE, en række bielastic stoffer med en særlig elastomer komponent, der leverer den største elasticitet og tilpasningsevne til kroppen. FRE4MOVE giver brugeren den bedste frie bevægelighed for de mest krævende sportsgrene.


Den bluesign standard hoveder et skridt videre end et miljømærke. På grund af den holistiske tilgang i denne industri standard, er ikke kun forbrugernes sikkerhed i betragtning, men også andre aspekter, herunder sundhed, vand emission og luftemission der tages hensyn til.


Ud over disse vigtige aspekter af princippet om bevarelse af ressourcerne, spiller en stor rolle inden for bluesign standard.


Den uafhængige bluesign standard garanterer, at hele produktionskæden kun indeholder komponenter, og passerer gennem processer, der er ufarlige for mennesker og miljø.


Det bruger det, der kaldes "Input Stream Management", der anskuer produktion som en række trin, der skal være individuelt certificeret og overvåget. Alle fremstillingsprocesser og kemi skal opfylde de bluesign standard for et færdigt produkt forsynes med etiketten bluesign.


Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos udendørs. Køb Trangoworld Uwa Tr, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som udendørs, lige som Herretøj, så du ikke mangler noget. trekkinn Har altid hurtig levering.

Funktioner Trangoworld Uwa Tr

Form for bukser
Sæson
Funktioner
Længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk