`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Trangoworld

Trangoworld Zayo Pants

Trangoworld Zayo Pants

Trangoworld Zayo Pants

  • Trangoworld Zayo Pants
  • Trangoworld Zayo Pants
  • Trangoworld Zayo Pants
  • Trangoworld Zayo Pants

Trangoworld Zayo Pants

Produktbeskrivelse Trangoworld Zayo Pants

Bukser med optimal ydeevne for bjergbestigning aktiviteter. Stræk og qhick tørring.Features:


- Elastik i taljen med bælte


- preshaped knæ


- Half flap lynlås sidelommer


- Horisontal lynlås og halv klap lårlomme


- Flap lynlås baglomme


- Åndbar


- UV-beskyttelse


- Fugtspredende effekt holder huden tør, selv under tunge sved


- Hurtig tørring


- Nice og komfortable med nogle elasticitet for at øge den frie bevægelighedSpecifikationer:


- Vægt: 450 gTeknologi:


Free2Move er en række monoelastic stoffer med en særlig elastomer udviklet af Trangoworld F & U + I Department komponent. Free2Move giver vores tøj med en god elasticitet og krop tilpasningsevne gør det muligt for brugeren en god bevægelsesfrihed til at dyrke sport.


Den bluesign standard hoveder et skridt videre end et miljømærke. På grund af den holistiske tilgang i denne industri standard, er ikke kun forbrugernes sikkerhed i betragtning, men også andre aspekter, herunder sundhed, vand emission og luftemission der tages hensyn til.


Ud over disse vigtige aspekter af princippet om bevarelse af ressourcerne, spiller en stor rolle inden for bluesign standard.


Den uafhængige bluesign standard garanterer, at hele produktionskæden kun indeholder komponenter, og passerer gennem processer, der er ufarlige for mennesker og miljø.


Det bruger det, der kaldes "Input Stream Management", der anskuer produktion som en række trin, der skal være individuelt certificeret og overvåget. Alle fremstillingsprocesser og kemi skal opfylde de bluesign standard for et færdigt produkt forsynes med etiketten bluesign.


Trangoworld Zayo Pants vil fuldende dit udendørs udstyr. I vores online butik trekkinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos trekkinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online udendørs butik, Du kan blandt andet finde udendørs udstyr, som passer til Trangoworld Zayo Pants.

Funktioner Trangoworld Zayo Pants

Form for bukser
Sæson
Funktioner
Længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Trangoworld zayo bukser

-

Alt som i beskrivelsen. Nogle forsinkelser fra ETD men alligevel intet meget og retfærdig. Meget tilfreds med dette køb og vil købe igen fra Trekkinn.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk