up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Treksta

Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Treksta Lynx Mid Hiking Boots

plus
  • Play videoTreksta Lynx Mid Hiking Boots
  • Treksta Lynx Mid Hiking Boots
  • Treksta Lynx Mid Hiking Boots
  • Treksta Lynx Mid Hiking Boots
  • Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Produktbeskrivelse Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Ultralette baghøjde i mellemhøjden med BOA-system.


Specifikationer:

Overdel: Vandtæt nubucklæder.

For: Vandtæt / åndbar GORE TEX®-membran

Lukningssystem: BOA

Sidste og produktionskoncept: NESTFIT Technology

Fodseng: Støbt dobbelt densitet EVA og PORON

Ydersål: Hypergrip med ICELOCK anti-slip system

Vægt: 645 gr.


Teknologi:

GORE TEX® støvler er designet til at være holdbare vandtætte og åndbare. De er designet af ingeniører for at få en optimal klimakomfort.

Treksta Forest boot kollektion bruger GORE TEX® membran. GORE TEX®-membran er lamineret til bagagerumets foringsstof for at skabe en højtydende tekstil. Derefter forsegles sømme med et specielt GORE TEX®-tape.

Denne foring giver os garanteret og holdbar vandtæt beskyttelse, høj åndbarhed og vindtæthed. Hemmeligheden bag GORE TEX®-stoffer ligger inden for dens revolutionerende bi-komponentmembran.

Den udvidede PTFE-del af membranen indeholder over 9 milliarder mikroskopiske porer pr. Disse porer er ca. 20.000 gange mindre end en dråbe vand, men 700 gange større end et molekyle fugtighedsdamp.

Mens vanddråber ikke kan trænge igennem GORE TEX®-membranen, kan fugtdamp (en gas) let undslippe. Sømforsegling Hullerne lavet af nåle i sømme kan være små, men de kan forårsage lækager.

Det er grunden til, at selv det mest vandtætte, åndbare, vindtætte stof ikke holder dig tør og behagelig, hvis sømmene ikke er forseglede. GORE TEX®-produkter er afhængige af GORE SEAM TAPE-teknologier for holdbar vandtæthed og væskemodstand.

Disse bånd forsegler små huller skabt af symaskinåler. TREKSTA kombinerer GORE TEX®-membran med sømforseglingsproces med GORE SEAM TAPE. Resultatet er en bagagerum med en garanteret og holdbar vandtæt beskyttelse og maksimal åndbarhed.

Hypergrip producerer verdens mest avancerede outsoles. Med implementering af eksklusive teknologier testes Hypergrip outsoles hver dag af alle deres distributionskontorer og kunder (verdensomspændende fodtøjmærker) og får tilfredshed og anerkendelse på udemarkedet.

Et team på mere end 40 fagfolk arbejder i Hypergrips F & U-afdeling for konstant at tilpasse ultimative teknologiske forbedringer til deres outsoles og få anerkendelse af Hypergrip som den førende udendørs ydersåleproducent.

TrekSta-fodtøj med IceLock i ydersål giver den bedste trækkraft til rådighed på is og sne Mikroglasfilamenter er elektrostatisk rettet ind i gummiblandingen på sålen, hvilket skaber slipstoppende overfladespænding. De vertikalt justerede filamenter udsættes for sålens levetid, hvilket sikrer et solidt greb, når de bærer.

Uovertruffen støtte, utrolig komfort. De første sko er virkelig skabt til at passe til den menneskelige fod. 3D Treksta NestFIT støvler sidste efterligner den menneskelige fods naturlige form.

Der er to typer sko: TrekSta NestFit Technology og alt andet. Den konventionelle sko sidste er altid lavet til en generaliseret fodform.

NestFIT sidst blev født ud fra målinger taget fra ca. 20.000 individuelle fødder; menneskelige fødder ... ligesom dine. Den øverste, indersål, mellemsål og ydersål formes perfekt til din fods unikke konturer, hvilket giver en tilpasset pasform i modsætning til enhver anden.

Den sidste afspejler kontaktpunkterne på den forreste del af stortåen, kurven langs de andre fire tæer og indrykket på buen og vristen.

NestFIT last er designet til at tage højde for enhver kontur af den menneskelige fod og fjerne unødvendige huller og trykpunkter. Indersålen matcher kurverne og konturerne af fodens bund, hvilket fjerner huller for uovertruffen komfort.

Tre forskellige densiteter af EVA-polymer giver den korrekte mængde støtte til hvert fodområde. Mellemsålen med variabel densitet komplimenterer indersålen for at give dig den "gående på en sky" -følelse.

Toppen af ydersålen matcher mellemsålens gummiprofil for en sømløs understøttende helhed. Den lette hæl og forfods “rocker” letter virkningen af den indledende fod “strejke: og supplerer den naturlige progression af trinet.

Boa-snøringssystemet giver en dramatisk forbedring i forhold til skolisser til næsten enhver form for fodtøj til præstation. Den udskiftelige stålsko blev udviklet specielt til Boa-systemet og testet med tusinder af timers feltbrug.

Det er lavet af 19 individuelle superhøj styrke tråde af rustfrit stål af flyklasse. Disse tråde flettes sammen for at danne en langvarig, slidbestandig, supersterk knipling.

Disse tråde indpakkes derefter i en specielt formuleret teknisk polymercoating for at tilvejebringe en glat holdbar og friktionsfri overflade. I BOA kombineres lavfriktion og de langstrakte snøreskinner for at fjerne trykpunkter og giver en unik handske som pasform i dine støvler.


Hvad ville du sige til at finde Treksta Lynx Mid Hiking Boots til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din udendørs butik. Køb det bedste udstyr fra Treksta og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Herresko varer.

Funktioner Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Teknologier
Farve
Funktioner
Anbefalet brug

Tecnologias Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up