`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Trespass

Trespass Blustery

Trespass Blustery

Trespass Blustery

Trespass Blustery

Trespass Blustery

Trespass Blustery

Trespass Blustery

Trespass Blustery

  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery

Trespass Blustery

Produktbeskrivelse Trespass Blustery

Hvis du planlægger at modige kulden i vinter, vil vores Blustery herre polstret jakke sørge for at holde dig varm på en frostig dag. Et lag polstring, designet med vores Coldheat-system, fungerer til at lagre den varme, som din krop naturligt mister over tid, så du bliver holdt behageligt varm i processen.

Designet med en justerbar hætte, der kan fjernes om nødvendigt med en simpel lynlås, og jakken har ribbestrikkede manchetter til en tætsiddende pasform og en snorehæng, der hjælper med at låse kulden ud. De vigtigste lynlåse er lavprofil for en attraktiv finish, mens de to sidelommer med lynlås tilbyder let opbevaring og brystlommen er perfekt til også at opbevare essentielle ting.

Jakken er færdig med en vatteret effekt og fås i sort, grøn eller blå stilarter, perfekt til at matche din vintergarderobe. Bær denne afslappet polstret jakke på en lang gåtur, og du vil se, hvor varm den holder dig, selv på de koldeste dage.

Funktioner:

Herre polstret afslappet jakke

Justerbar lynlås med lynlås

3 lynlåslommer

Lav profil lynlåse

Tegnekord Hem

Elastisk manchet

Specifikationer:

Shell 100% polyester

Foring 100% polyester

Polstring 100% polyester


Er du på udkig efter varer fra Trespass og Trespass Blustery? Hos trekkinn, kan du finde en komplet liste af Herretøj produkter og udendørs tilbehør. Bestil dine varer gennem vores online trekkinn butik. Der findes 75 mulige betalings metoder. Tjek vores katalog og find speciale udendørs tilbud. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Funktioner Trespass Blustery

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende kvalitet

-

Jeg var tilfreds med den fremragende kvalitet af jakken. Så snart jeg pakker det ud er det endnu smukkere end billedet. Alt perfekt.

Bang for din buck!

-

Jakkenes kvalitet er overraskende for prisen. Sammenlignet med andre mærker derude kan du virkelig mærke og fortælle, at de anvendte materialer er holdbare og af høj kvalitet. Vandafvisende funktion blev testet på et højt tryk vandhane, vand bare glider ud, som er virkelig imponerende. Termisk kapacitet var også fremragende med den polstret isolering inde i stoffet. Jeg anbefaler til størrelse ned fra din regelmæssige måling coz det er ganske stor. Samlet produkt er fremragende, stærkt anbefales.

Kvalitet af varer

-

Ordren blev foretaget den 22. november. Pakken blev sendt den 4. december og 13. december modtog jeg den. Meget lang behandlet ordre. Jakken viste sig at være af meget anstændig kvalitet. Som angivet af fabrikanten fugt og vindtæt. Så det er det. Han lagde det på gulvet og hældte et halvt glas vand på den. Venstre i 15 minutter, og hun blev slet ikke våd. Han rystede af vandet og jakken var tør. Super. Det skal være varmt, men jeg kan ikke kontrollere det, fordi der ikke er frost. På min højde på 178 cm og en vægt på 75 kg passer størrelsen M perfekt. Asken dækker helt. Det er lidt stort i forhold til lydstyrke, men det er endda et plus - der er plads til noget andet at bære.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk