up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Trespass

Trespass Boyero Fleece

Trespass Boyero Fleece

Trespass Boyero Fleece

plus
  • Play videoTrespass Boyero Fleece
  • Trespass Boyero Fleece
  • Trespass Boyero Fleece
  • Trespass Boyero Fleece

Trespass Boyero Fleece

Produktbeskrivelse Trespass Boyero Fleece

Lad ikke dårligt vejr holde dig tilbage i en travl dag med Boyero-mænds fleece. Ved hjælp af et anti pil-stof har denne fleece-stil tilføjet lang levetid, da det ofte kan bæres og plejes, uden at det klatter over tid.

Denne fleece er i stand til at bevare en let følelse og er lavet med Airtrap-fibre, der isolerer varme, hvilket betyder, at du får gavn af et lag, der holder dig varm uden at føle dig klodselig eller begrænset. Derudover giver en fuld lynlås foran og en snørebånd til at du får et løft af kold luft, hvis du ønsker at køle ned, så du nemt kan tilpasse den for at sikre, at du er så behagelig som muligt.

Med 2 lynlåslommer, der kan bruges til at opbevare dine must-have genstande, er Boyero mænds fleece en enkel, men alligevel alsidig fleece, der hjælper dig med at fortsætte, selv når du er ude og arbejder i koldere klima.

Funktioner:

Anti-pille polar fleece

2 lynlåslommer

Trækstang ved Hem

Specifikationer:

Vægt: 220 gsm

100% polyester


Trespass Boyero Fleece, er med garanti den bedste i udendørs udstyr. Hos trekkinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din udendørs butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Trespass giver dig. Vores hold af udendørs experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Herretøj, til den bedste pris.

Funktioner Trespass Boyero Fleece

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

,

-

Meget godt materiale, det har en meget god pasform, jeg var meget tilfreds

Tilfreds

-

Godt produkt Jeg er glad for, at jeg ville købe det igen

Godt køb

-

Det ser god kvalitet i forhold til prisen. Størrelse S er lig med M af andre mærker. For mig er det godt. Da det blev slået sammen til en ordre med andre varer, tog det imidlertid for lang tid (1 måned !!!).

For stor

-

Foringen er af kvalitet, og farven er som den fremgår af hjemmesiden. Størrelsen af foringen er dog meget større end hvad der står på etiketten, så meget, at det ligner en mærkefejl. Det sætter L (af mand) og det ligner en XXL. Det er enormt, og jeg var nødt til at give det tilbage.

Trespass cowherd

-

Perfekt størrelse Meget varmt

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up