`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Trespass

Trespass Clip

Trespass Clip

  • Trespass Clip
  • Trespass Clip
  • Trespass Clip
  • Trespass Clip

Trespass Clip

Produktbeskrivelse Trespass Clip

Den Clip er den ideelle jakke til mænd, der ser for komfort samt stil. Polstringen på denne jakke er en fantastisk måde at hjælpe dig med at holde komfortable og Coldheat teknologi, som hjælper med at bevare kropsvarme, hjælper dig med at holde varmen, hvilket gør det en stor jakke til kolde, tørre dage.


Jakken har også en vindfold hem og en elastik manchet gør det muligt at bevæge sig frit omkring uden at føle trange. Desuden justerbar zip off hætte, som kan tages ud og gemmes væk, gør jakken alsidigt, så du kan foretage justeringer til dine behov.


Hertil de lave profil lynlåslommer og midt foran lynlås og du har et poleret look, der vil tage sig godt med casual bukser og vinter handsker. Dette er en ekstra varm jakke og youll finde opholder lun om vinteren er ikke længere et problem, når du har det på.Funktioner:


Polstret jakke

Justerbar lynlås off hætte

3 lavprofil midt foran lynlås

Lav profil midt foran lynlås

Snøre hemElasticated manchetterSpecifikationer:


Stof Sammensætning: Shell 100% Polyester

Lining 100% Polyester

Polstring 100% PolyesterTeknologi:


Coldheat: Let, slidstærk og blød lofted fibre fælden og hold varmen genereret af din krop, hvilket giver dig maksimal bevægelsesfrihed og holde dig perfekt varm og komfortabel. Coldheat teknologi sikrer, at du kan bo komfortabelt, selv i de mest arktiske forhold.


Hvis du er på udkig efter udendørs udstyr, findes det hos Trespass. Hos trekkinn, kan du købe masser af tilbehør til Jakker, så du kan udøve din sport optimalt. Trespass Clip fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Trespass Clip

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Trespass klip

-

Fremragende frakke. Meget god konstruktion. Den indvendige lomme skal have en lynlås for øget sikkerhed.

Trespass klip

-

Meget flot jakke, meget varm og behagelig. Bare en detalje at forbedre. Den indvendige lomme skal have en måde at lukke for yderligere sikkerhed.

Godt produkt

-

Ser meget god stærk og tyk ud i Taiwan på tasken - Dolphin tech

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk