`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Trespass

Trespass Rhythmicii

  • Trespass Rhythmicii
  • Trespass Rhythmicii
  • Trespass Rhythmicii

Trespass Rhythmicii

Produktbeskrivelse Trespass Rhythmicii

Den Rhythmic softshell DLX-træner er en del af vores håndvalgte DLX-serie, som er specielt designet til dem, der har det bedste udendørs slid, der opfylder de højeste standarder.

Disse træner er lavet af et fleksibelt materiale, der gør det muligt for dig at bevæge dig komfortabelt og nemt. De er også foret med en åndbar og vandtæt membran, der holder fugt i stykker, mens du holder dine fødder friske, mens du går.

Phylon mellomsåler betyder også, at dine fødder får et højt niveau af støtte og er polstret for at sikre, at de forbliver behagelige på lange rejser. Derudover kan Vibram ydersål give dig mulighed for at rejse på tværs af en lang række terræner uden solerne, der lider af slitage og mister deres gribende evner.

Disse træner er blevet gennemført i et attraktivt, men subtilt design, der kan hjælpe dig med at fortsætte på din rejse uanset forholdene omkring dig.

Funktioner:

Mænd, der går undervisere

Softshell stof

Gummi logo badge på tungen

DLX og reflekterende print på ydersiden

Prægede flag logo på buffer

SAMMENSÆTNING OG BEHANDLING AF STOFFER:

Øvre PU og Mesh

Foring Breathable Membrane

Vibram Sole


Find din pris på Trespass Rhythmicii og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Herresko tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på Støvler og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos trekkinn.

Funktioner Trespass Rhythmicii

Køn
Anbefalet brug
Teknologier
Sål teknologi
Uigennemtrængeligt
Farve

Tecnologias Trespass Rhythmicii

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk