`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Tsl outdoor

Tsl outdoor Dragonfly 15/30L

Tsl outdoor Dragonfly 15/30L

Tsl outdoor Dragonfly 15/30L

Tsl outdoor Dragonfly 15/30L

  • Tsl outdoor Dragonfly 15/30L
  • Tsl outdoor Dragonfly 15/30L
  • Tsl outdoor Dragonfly 15/30L
  • Tsl outdoor Dragonfly 15/30L
  • Tsl outdoor Dragonfly 15/30L
  • Tsl outdoor Dragonfly 15/30L

Tsl Outdoor Dragonfly 15/30L

Produktbeskrivelse Tsl outdoor Dragonfly 15/30L

Efter en god tur, hvad kunne være pænere end at sidde ned, nyde en god snack og beundre den vidunderlige udsigt? Dragonfly tilbyder al den komfort en god vandre rygsæk med et variabelt volumen centrale rum (15 til 30L), der solo og familiemæssige vandrere vil elske, da det kan tilpasses dine aktiviteter hele året.


Med de forskellige geniale funktioner og nem adgang (et isoleret rum med flere opbevaringslommer, en lomme til små personlige ting, en plads, så du kan sidde ned og blive tør og ren) under en skovtur bliver en sand fornøjelse.


Og den nyeste tilføjelse til pakken er, at det giver en diskret, nem at bruge systemet for at gennemføre din snesko. Uden tvivl, hvem den bedste følgesvend for hiker nyder de små glæder i livet!Features:


Snesko CARRIER:


Enkel, hurtig, intuitiv og effektiv: omsider en snesko bærer sit navn værdigt!


Med variabelt volumen hovedrum:


Ingen grund til at have flere forskellige størrelser af pakker: Dragonfly har en hovedrum, der kan ændre dens volumen fra 15 til 30 L, der passer til dine behov. Sin bageste åbning giver nem adgang til bunden af ​​pakningen.Specifikationer:


- 1200 g / 2,64 lbs


Kender du alt til Tsl outdoor Dragonfly 15/30L? Hos trekkinn, vælger vi udendørs udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Rygsække og kufferter varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Rygsække udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Tsl outdoor. Alle vores mærker er testet af vores hold af udendørs eksperter!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget funktionel

-

Det bringer ikke en hydreringstaske, men den er klar. Stor kapacitet til når du starter turen, og du skal medbringe madvand osv .. og kompakt, når du tømmer den. Når du går med børn, kommer det til nytte.

Praktisk og robust

-

Evnen til at udvide kapaciteten fra 15 til 30 liter sammen med det hurtige system til at sikre transport af rackets gør denne rygsæk til en af ​​de mest praktiske på markedet. Meget robust med forstærket stof på de rigtige steder, det giver også et vandtæt sæde.

Ideal

-

Bona motxilla per praksis med skoning dem Amb neu jeg molts utils compartiments

Rygsæk brt dragonfly funktionelle og komplet

-

perfekt rygsæk til dagsture med en chance for at blive gennemført med vand taske. Yderst behagelig og med en række forskellige løsninger, såsom den bekvemme dobbelt åbning af hovedrummet (fra oven og bag) de forskellige rum i front, side og foroven; meget komfortable selv de to lynlås rum i bæltet af rygsækken og systemet til at bære og lås snesko og stave. En anden meget attraktivt element og modularitet af lasteevne, der går fra 15 til 30 liter med blot to klik. Let og funktionel Jeg anbefaler det også for den gode kvalitet / prisforhold.

Dragonfly 15/30

-

Great product, godt tanke, godt færdig.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk