`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Tsl outdoor

Tsl outdoor High Trek

  • Tsl outdoor High Trek
  • Tsl outdoor High Trek

Tsl Outdoor High Trek

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Tsl outdoor High Trek

High Trek: En sofistikeret manchet til high-mountain brug. Vandtæt (PU coating) og komfortable, High Trek har en udskifteligt kabel, der holder fast på skoen. Dens zip-up front åbning beskyttet af en selvgribende flap gør det nemt at glide på.


BESKRIVELSE:


• 420 D Polyamid PU: fremragende vandtæt kvaliteter

• lynlås beskyttet af en selvgribende dæksel

• holder på dine sko ved selv-gribende elastik + 1 forreste krog + 1 udskifteligt kabel

• Top indehaves af bred gummirem = mere komfort


Tsl outdoor High Trek er en vare der hører til Gamacher kategorien indenfor Vandreture, i din udendørs butik, trekkinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online trekkinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Tsl outdoor High Trek? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til udendørs, lavet med den største passion.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Praktisk men der er bemærkninger

-

Jeg brugte det på Sakhalin Island, (Fjernøsten i Rusland) til skov trekking, når der er stadig masser af sne. Dens rimeligt praktisk, vandtæt. Jeg bemærkede to ubekvemme ting: 1. Hack gjord ofte falder ud fra sløjfen. 2. Bøjle, der skal vedlægges de snørebånd, ofte springer fra dem og klamrer sig til faldne grene.

Om s-størrelse

-

S-størrelse jeg købte det for min søster. Hun brugte det på Sakhalin Island, (Fjernøsten i Rusland) til skov trekking, når der er stadig masser af sne. Dens rimeligt praktisk, vandtæt. Jeg bemærkede to ubekvemme ting: 1. Forskellen i længde mellem dimensionerne af C og M er 12 cm. Jeg tror, ​​at for en mand mindst 160 cm højere størrelse M er mere passende. 2. Hack gjord ofte falder ud fra sløjfen.

Gamacher tsl udendørs høj trek

-

Værdi for pengene et meget godt valg.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk