`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Tsl outdoor

Tsl outdoor Jura

Tsl outdoor Jura

  • Tsl outdoor Jura
  • Tsl outdoor Jura
  • Tsl outdoor Jura
  • Tsl outdoor Jura

Tsl Outdoor Jura

Produktbeskrivelse Tsl outdoor Jura

JURA: Jura er den sko, der er til snesko, og tilbyder alt hvad du har brug for for at beskytte dig mod vinterforhold: varme, vandtætning, greb, åndbarhed og stabilitet. Det er den bedst sælgende TSL-sko!


Funktioner:

Syntetisk ankel
Cementeret konstruktion
VIBRAM sål
Fremryk Protek m / b-membran


Teknologi:

Sidste konstruktion: Montering af skoene på en sidste giver større komfort, da indersiden af skoen perfekt formes til fodens form. Desuden er denne type konstruktion meget mere solid og holdbar end nogen anden slags. Derfor har TSL valgt sidste konstruktion.

Vibram: Simpelthen den bedste sål: behagelig og slidbestandig

Cordura: Teknisk stof, modstandsdygtigt over for slid (vandtæt belægning)

Fremstillet i Europa


På udkig efter Tsl outdoor Jura? Kig ikke mere! trekkinn tilbyder et stort udvalg i Støvler modeller. Opdag vores nye Herresko tilbud, hos trekkinn. Lavet af Tsl outdoor, dette Støvler produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Tsl udendørs jura

-

Komfortable og varme sko. Perfekt til vinteren! Tøv ikke med at tage en størrelse mere end hans sko for at undgå komprimerede fødder ... Ellers effektiv og hurtig levering. Tak!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk