up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoTsl outdoor Snesko Symbioz Hyperflex Original
  • Tsl outdoor Snesko Symbioz Hyperflex Original
  • Tsl outdoor Snesko Symbioz Hyperflex Original
  • Tsl outdoor Snesko Symbioz Hyperflex Original
  • Tsl outdoor Snesko Symbioz Hyperflex Original
  • Tsl outdoor Snesko Symbioz Hyperflex Original

Tsl outdoor Snesko Symbioz Hyperflex Original

Tsl outdoor Snesko Symbioz Hyperflex Original

Tsl outdoor Snesko Symbioz Hyperflex Original

Tsl outdoor Snesko Symbioz Hyperflex Original

Tsl outdoor Snesko Symbioz Hyperflex Original

plus
Tsl outdoor

Tsl Outdoor Snesko Symbioz Hyperflex Original

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Tsl outdoor Snesko Symbioz Hyperflex Original

Truger Symbioz Hyperflex Original: Kombinationen af innovationer, der findes i Symbioz Original (fra præcision, vikle rundt bindinger til Hyperflex-konceptet) hjælper med at gøre gangene mere sikre, mere behagelige og mere naturlige, hvilket eliminerer alle ujævne pletter fra terrænet. Taming bjerge er indstillet til at blive barn leg!

Naturlig skridt:

Hyper fleksibel og let med en ergonomisk binding, tilpasser Symbioz sig til ujævnheden i terrænet for at give en ekstraordinær trækkraft. Indsatserne giver elasticitet og lethed og giver en følelse af frihed og lethed.

Termoplastiske forstærkninger:

Termoplastiske forstærkninger understøtter SYMBIOZ-forvrængningsbegrænsningerne for at give et naturligt skridt i både bøjnings- og vridningsfaserne.

Binding:

Fleksibel binding giver en høj grad af fodfleksibilitet

Låsjustering: Denne brugervenlige justering husker din skostørrelse til alle dine snowshoeing-ture.

BOA® FIT SYSTEM: Boa® Fit System hjulsystem hjælper med at distribuere binding på en nøjagtig, ensartet måde og reducerer således trykpunkterne foran på foden.

Lateral justering: tilbyder større komfort med deres sidejusteringssystem, der accepterer enhver skobredde for at give maksimal fodomgivelse.

Spænding gennem et skraldesystem for en sikker og hurtig pasform

Bi materiale komfortrem

Lyd- og stødabsorberende system (SSAS)

Let opstigningshæl, aktiveret ved blot at skubbe med stangen

Trækkraft:

Aldrig har en trueskov tilbudt et så fremragende greb. Kombineret med de lodrette klinger giver de tovejs stegjern i rustfrit stål placeret under foden en utrolig trækkraft (op ad bakke), fremragende greb (ned ad bakke) og perfekt driftskontrol (hældning). Den fleksible ramme følger terrænets form, giver enestående stabilitet og fuldstændig sikkerhed og undgår pludselig glidning i pulversnæ.

Fortænderne giver maksimal trækkraft på stejle skråninger.

De lodrette knive giver fremragende trækkraft og kontrol på hældninger eller stejle skråninger i blød sne.

8 stålspidser.

Komfort og lethed:

Symbioz 'teleskopiske bindinger fremhæver fodens bevægelse fra rammen komfortabelt og let at tage på som et resultat af deres forjusteringsfunktion, der husker skostørrelsen. Easy Ascent hæl løft indbygget i bindingen aktiveres ved simpelt nedadgående skub fra stangen. Under opstigninger har du heller ikke nogen følelse af ubehag under din fod, da din vægt er spredt over hele den bindende hæl. Inden i rammen. Den nye Easy Ascent hæl lift, indbygget i indbindingen, aktiveres ved blot at skubbe den med stangen.

Teknologi:

Hyperflex Concept:

Natural Stride: Hyper fleksibel og let med en ergonomisk indbinding, Symbioz tilpasser sig ujævnheden i terrænet for at give ekstraordinær

Timeglasform:

TSL-truger kombinerer eksemplarisk komfort med maksimal ydeevne i alle sne typer. Timeglasformen giver dig mulighed for at gå naturligt og giver perfekt greb.

Boa ® Fit System:

Boa® Fit System hjulsystem hjælper med at distribuere binding på en nøjagtig, ensartet måde og reducerer således trykpunkterne foran på foden.

Lateral justering:

Større komfort med deres sidejusteringssystem, der accepterer enhver skobredde for at give maksimal fodomgivelse. TSL-patent

Låsjustering 1:

Tryk blot på låsetilpasningsknapperne, og skub hælstykket til den ønskede størrelse, og det er klar til brug på alle fremtidige udflugter.

SSAS:

Lyd- og stødabsorberende system - TSL-patent

Intet er mere forstyrrende end at gå støjende i det stille landskab. TSL har løst dette problem med sit lyd- og stødabsorberende system.

Let opstigning:

Klatrestænger gør det lettere at gå under lange op ad stigninger og mindske træthed i kalvemuskler.

Flotationen aktiveres ved blot at skubbe den med stangen, så du ikke behøver at bøje dig ned.


Alle udendørs produkter og Snesko er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos trekkinn kan du finde en masse Vandreture fra Tsl outdoor. Prisen på Tsl outdoor Snesko Symbioz Hyperflex Original er 259.53411 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Tsl outdoor Snesko Symbioz Hyperflex Original

Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up