up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Sådan vælger du stegjern

Vandring og skiløb er de mest udfordrende og spændende udendørs sportsgrene, der giver dig et adrenalinsus. I denne artikel vil vi udforske en af de mest afgørende isklatring gear steigeisen at du bør have. Tag et kig;

Stegjern er ikke et tilbehør, men en nødvendighed for at rejse sikkert på sne og is. Med det rigtige par vandringskamponer kan klatrere erobre og krydse gletschere, frosne vandfald, stige op ad snehældninger og skalere isudtværede klipper.

De fleste klatrere og alpinister bærer stegjern lavet af halvstiv konstruktion med vandrette rammer. Takket være de moderne fremstillingsprocesser og design er stegjern i dag blevet lettere, men alligevel stærkere end før. Salewa , Petzl , Black Diamond , Trespass og Grivel er de bedste stegjern.

Hvordan vælger jeg stegjern?

Der er forskellige typer materialer, der anvendes til konstruktion af stegjern. Se nedenunder på nogle stegjern rammer materialer; Stål stegjern
Til alpinisme er bjergbestigning af stål det bedste valg, da de er teknisk designet til iskoldt terræn og er holdbare.

Cramponer i rustfrit stål
De tilbyder korrosionsbestandighed for bjergbestigere. Cramponer i rustfrit stål er holdbare, stive og præstationsorienterede.

Aluminium stegjern
Til ski bjergbestigning og vandreture er aluminium stegjern de bedste. De er lette og hurtigere og ideelle til alpine stigninger.


clouse menu Luk