up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem flecha Vandreture flecha flecha

Reservedele

()
load

Hvad skal man medbringe, når man vandrer

Der er så mange spændende steder, du kan vælge til vandreture, fra bjergstier til kyststier, du kan have en vidunderlig tid udendørs. Hvis du elsker at vandre og opdage skønheden i naturen i bjergene, klipperne og stierne bagud, kan du tage en pause og udarbejde en liste over redskaber, som du skal tage med dig.
Uanset hvad dine destinationer er, bør dit udstyr ikke være en byrde for dig. Da du vil nyde tiden, mens du udforsker ting, du ikke ville have set før, skal du sørge for at have alt i rygsækken til det eventyr, du forfølger. Tommelfingerreglen er kun at holde det væsentlige og pakke rygsækken så let som muligt!

Væsentlige reservedele

At vide, hvilket udstyr der skal pakkes, betyder at vide, hvor du skal hen, og hvad du vil gøre der. Det hjælper med at beslutte dig for kun at beholde det nødvendige udstyr og tilbehør. For eksempel, hvis du er på vej mod iskoldt terræn, klipper fuldt dækket af sneen, skal du have stegjern og gangstænger for at hjælpe dig ved at give stabilitet i de ru og glatte terræn. Af den grund skal du opbevare stegepinde og reservedelsstænger. Salewa , Petzl , Black Diamond , Sea to Summit og Izas tilbyder det bedste udvalg af reservedele til vandreture.

clouse menu Luk