`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Badile II Pants Long

VAUDE Badile II Pants Long

VAUDE Badile II Pants Long

VAUDE Badile II Pants Long

  • VAUDE Badile II Pants Long
  • VAUDE Badile II Pants Long
  • VAUDE Badile II Pants Long
  • VAUDE Badile II Pants Long
  • VAUDE Badile II Pants Long

VAUDE Badile II Pants Long

Produktbeskrivelse VAUDE Badile II Pants Long

Så let som en fjer: ægte letvægts softshell touring bukser lavet fra fuld stretch Vindtæt 80 materiale til alle former for sjov på bjergene. Økologisk fremstillet i overensstemmelse med de strenge bluesign ® standard. Med side ventilations lynlåse og svejsede ben lomme.Features:


- leddelte knæ


- slid bevis Cordura forstærkninger på indersiden af ​​benet


- 2 forlommer med omvendt lynlås


- 1 lårlomme med lynlås


- 1 zip baglomme


- Bælte integreret i linning


- Manchetter med lynlås


- justerbare ben manchetter


- Ben ventilationSpecifikationer:


- Vægt: 0,447 Kg


- Primært stof: 88% polyamid, 12% elastanTeknologi:


Green Shape er din Vaude garanti for miljøvenlige produkter - fra bæredygtige materialer og ressourceeffektiv produktion. Vores mål er at beskytte mennesker og natur.


bluesign-godkendt stof


Den bluesign standard er verdens strengeste tekstil standard for miljøbeskyttelse, forbrugerbeskyttelse og arbejdssikkerhed.


Alle miljømæssige aspekter af produktionen evalueres ved screeningen: vand og luftemissioner, støjniveauer, energi og materialeforbrug samt arbejdsvilkår i forbindelse med farlige stoffer.


Produkter, der er fremstillet af mindst 90% bluesign certificerede materialer er givet "bluesign godkendt stof" etiket.


Cordura


Meget slidstærk ydre materiale anvendt i rygsække og tøj. Cordura udkonkurrerer alle andre stoffer, når det kommer til rivestyrke, trækstyrke og slidbestandighed.


Cordura er 10 gange mere holdbart end bomuld, 3 gange mere holdbart end standard polyester og 2 gange mere holdbart end standard nylon


Vindtæt-80


Stoffets ekstra tætte konstruktion (opnået ved væve, finish eller forarbejdning) gør det 80% vindtæt. Hvad er der tilbage af vinden er en behagelig, kølig frisk pust tilbyder uovertruffen åndbarhed.


Denne teknologi er et godt valg for blæsende vejrforhold i høj-motion bjerg og cykel sport.


Stretch


Stofferne strækning kommer fra enten spandex i stoffet eller fra den type strikke eller væve bruges til materialet. Stofferne strækning øger komfort og ydeevne af det tøj, da det giver en meget høj bevægelsesfrihed.


VAUDE Badile II Pants Long er det perfekte udstyr, for at nå dine udendørs mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Bukser og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Dametøj varer er på tilbud. Find dem i trekkinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra VAUDE, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner VAUDE Badile II Pants Long

Bæredygtighed VAUDE Badile II Pants Long

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Lang eller regelmæssig?

-

Hej, Dette bukser interesseret, men jeg kan lide at vide, om det er en lang eller en almindelig, fordi jeg ved disse bukser tilbyde begge versioner. På forhånd tak for dit svar. Mado

vore eksperters svar

Hej, dette er den lange version. Med venlig hilsen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk