`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Badile

VAUDE Badile

VAUDE Badile

  • VAUDE Badile
  • VAUDE Badile
  • VAUDE Badile
  • VAUDE Badile
  • VAUDE Badile

VAUDE Badile

Produktbeskrivelse VAUDE Badile

Alpine sommer når det er bedst: lys, knælange softshell touring shorts lavet af fuld stretch Vindtæt 80 materiale for enhver form for højt bjerg gys. Økologisk fremstillet i overensstemmelse med de strenge bluesign ® standard og med en ekstra sonic-svejset lårlomme.Features:


- 2 forlommer med omvendt lynlås


- 1 lårlomme med lynlås


- 1 zip baglomme


- Bælte integreret i linningenSpecifikationer:


- Primær materiale: 88% polyamid, 12% elastan


- Vægt: 0,26 KgTeknologi:


Vindtæt-80


Stoffet er ekstra tætte konstruktion (opnået ved vævning, finish eller forarbejdning) gør det 80% vindtæt. Hvad er der tilbage af vinden er en behagelig, kølig frisk pust tilbyder uovertruffen åndbarhed. Denne teknologi er et godt valg for blæsende vejrforhold i high-motion bjerg og cykel sport.


Stræk


Det stof stretch kommer enten fra spandex i stoffet, eller fra den type strikke eller flette anvendes til materialet. Den tekstiler stretch øger komfort og ydeevne af tøj, som den giver en meget høj bevægelsesfrihed.


Green Shape er Vaudes kvalitetsstempel for produkter, der er specielt produceret miljøvenlige. Kriterierne er streng: kun produkter, der indeholder mindst 90% økologisk bomuld, genbrugsmaterialer, eller Tencel ® træfibre eller er blevet farvet med den miljøvenlige VAUDE eColour proces, eller mødes verdens strengeste miljøstandard bluesign ® kan bære Green Shape kvalitetsstempel.


bluesign-godkendt stof


Den bluesign ® standarden er verdens skrappeste tekstil standard for miljøbeskyttelse, forbrugerbeskyttelse og arbejdssikkerhed.


Alle miljømæssige aspekter af produktionen evalueres ved screeningen: vand og luft emissioner, støjniveauer, energi og materiale brug, samt arbejdsforhold i relation til farlige materialer. Produkter, der er fremstillet af mindst 90% bluesign ® certificerede materialer får "bluesign ® godkendt stof" label.


Lige nu har vi tilbud på VAUDE Badile. Kig ind i vores online udendørs butik, hos trekkinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste udendørs udstyr. Vi har også varer som udendørs, og alt det gode fra VAUDE, til de bedste priser.

Funktioner VAUDE Badile

Bæredygtighed VAUDE Badile

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk