`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Escape Pro II

VAUDE Escape Pro II

VAUDE Escape Pro II

VAUDE Escape Pro II

  • VAUDE Escape Pro II
  • VAUDE Escape Pro II
  • VAUDE Escape Pro II
  • VAUDE Escape Pro II
  • VAUDE Escape Pro II
  • VAUDE Escape Pro II

VAUDE Escape Pro II

Produktbeskrivelse VAUDE Escape Pro II

Hold dig tør mens du er på farten: sporty regnjakke til bestræbelser på bjergene. Bredt anvendelsesområde takket være aftagelig hætte og muligheden for lynlåsning i en fleecejakke (for eksempel Smalandjakken). Du kan altid tage den med, bare pakke den lille og indsætte den i sin egen lomme. Dette produkt er fremstillet med Eco Finish, en miljøvenlig, fluorcarbonfri, vandafvisende finish (PFC fri). VAUDE Green Shape-mærket står for miljøvenlige, funktionelle produkter fremstillet af bæredygtige materialer.

Grøn info:

Fair Wear Foundation:
Vi stræber efter gode arbejdsvilkår og løn for alle arbejdstagere. Vi er medlem af Fair Wear Foundation (FWF) og vi er forpligtet til løbende at forbedre arbejdsforholdene på alle vores produktionsfaciliteter. Vi overvåger disse forhold regelmæssigt. VAUDE har opnået lederstatus, den højeste status for FWF-medlemskab.

Grøn form:
Med vores Green Shape-etiket tilbyder vi funktionelle, miljøvenlige produkter lavet af bæredygtige materialer. De fremstilles under rimelige arbejdsforhold langs hele forsyningskæden. Kriterierne for etiketten er strenge og gennemsigtige. De er under konstant gennemgang og dækker hele produktets livscyklus fra design, gennem produktion, pleje og vedligeholdelse, til reparation og produktets levetid.

Eco Finish
Dette produkt indeholder vores vandafvisende Eco Finish. Anvendt på overfladen på dit VAUDE-produkt, får det regnvand til blot at perle op på overfladen - uden brug af miljøskadelige fluorcarbons (PFC). Eco Finish beskytter dig mod regnen og hjælper med at holde naturen ren.


Funktioner:

2 lag stof
Indre jakke kan lynlås i
Artikulerede ærmer
Aftagelig, justerbar hætte
Lynlås foran med dobbelt klap
2 overdækkede lynlåslommer foran
1 frontlomme til opbevaring af jakken
1 indvendig lomme med lynlås
Underarmsventilation med lynlås
Trækstang nederst, justerbar gennem lommer
Justerbar manchet med velcro


Specifikationer:

Hovedstof Ansigt: 100% polyester; Membran: 100% polyurethan; Kontraststof Ansigt: 100% polyester; Membran: 100% polyurethan; Foring: 100% polyamid; Meshfor: 100% polyester.
Vægt: 584 g


Teknologi:

Ceplex aktiv:
Ceplex Active er en membran eller coating af topkvalitet, der er permanent vandtæt, åndbar og vindtæt. Det har et min. vandsøjle på 10.000 m (JIS L 1092 B). Denne membran er 100% PTFE fri.

zipin_l:
Jakker, der er mærket som lynlås, kan lynlåses sammen (f.eks. En varm jakke kombineret med en vejrbestandig jakke). Et mellemlag (f.eks. Fleecejakke) og et ydre lag (f.eks. 2 lags regnjakke) kan kombineres for at skabe et variabelt 3 i 1-system.

3 i 1:
Et koordineret lynlås i systemet: Yder- og innerjakker med 3in1-ikonet er kompatible med hinanden.

Normal pasform:
Regelmæssig pasform
Udforsk alle Herretøj varer, som du kan finde hos trekkinn, det kunne være VAUDE Escape Pro II. køb dine nu VAUDE Escape Pro II og spar penge på Jakker produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med VAUDE, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har VAUDE Escape Pro II. Hos udendørs? Tak til trekkinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Herretøj, til alt tænkelig sport.

Funktioner VAUDE Escape Pro II

Bæredygtighed VAUDE Escape Pro II

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk