`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Farley Capri IV

VAUDE Farley Capri IV

VAUDE Farley Capri IV

VAUDE Farley Capri IV

  • VAUDE Farley Capri IV
  • VAUDE Farley Capri IV
  • VAUDE Farley Capri IV
  • VAUDE Farley Capri IV
  • VAUDE Farley Capri IV
  • VAUDE Farley Capri IV

VAUDE Farley Capri IV

Produktbeskrivelse VAUDE Farley Capri IV

Vores populære rejse klassiker i smigrende capri længde. Universal trekking bukser, lille pakning størrelse, lavet af glat og smidigt hurtigtørrende stof, med UPF 50+.

Funktioner:

Leddelt knæ

Wicking finish

1 benlomme med lynlås

2 bagside lommer

2 forreste glide i lommer

1 sikkerheds lynlomme i højre forreste lomme

Talje med stretchindsatser

Specifikationer:

Hovedstof: 100% Polyamid

Teknologi:

UPF 50+

Fremragende UV-beskyttelse, så du kan nyde solen og bjergsporten godt beskyttet. En UPF-vurdering på 50+ betyder, at et givet stykke stof tillader mindre end 2% (<1/50) af UV-strålerne, der ramte det for at trænge igennem.

Dette er det samme som 98% UV beskyttelse. UV-beskyttelsen er skabt ved valg af fibre, væv og materialetykkelse eller ved at indsætte en titandioxid "beskyttende skærm" i stoffet. Titandioxid er fuldstændig miljøvenlig og har været klassificeret af EU som uskadelig.

Green Shape er VAUDEs kvalitetsforsegling til produkter, der er specielt producerede miljøvenlige. Kriterierne er strenge: Kun produkter, der indeholder mindst 90% økologisk bomuld, genbrugsmaterialer eller Tencel-træfibrene eller er blevet farvet med den miljøvenlige VAUDE eColour-proces, eller som opfylder verdens strengeste miljøstandarder bluesign, kan bære den grønne Form kvalitetsforsegling.

Bluesign godkendt stof

Bluesignstandarden er verdens strengeste tekstilstandard for miljøbeskyttelse, forbrugerbeskyttelse og arbejdssikkerhed.

Alle miljøaspekter af produktionen vurderes ved screening: vand- og luftemissioner, støjniveauer, energi og materialeanvendelse samt arbejdsvilkår relateret til farlige materialer.

Produkter, der er lavet af mindst 90% bluesign-certificerede materialer, er mærket med "bluesign approved fabric".


Hvis du skal bruge nye VAUDE Farley Capri IV, har vi dem her til den bedste pris. trekkinn har det og andre top kvalitets varer som udendørs. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de udendørs, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner VAUDE Farley Capri IV

Form for bukser
Sæson
Funktioner
Længde
Anbefalet brug
Farve
Sustainability

Bæredygtighed VAUDE Farley Capri IV

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk