`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Farley IV Pants Short

VAUDE Farley IV Pants Short

VAUDE Farley IV Pants Short

  • VAUDE Farley IV Pants Short
  • VAUDE Farley IV Pants Short
  • VAUDE Farley IV Pants Short
  • VAUDE Farley IV Pants Short

VAUDE Farley IV Pants Short

Produktbeskrivelse VAUDE Farley IV Pants Short

Funktioner:

leddelt knæ

bukseben kan rulles op til 3/4 længde

wicking finish

2 sidelommer med lynlåse og klapper

2 baglommer med klapper

2 forreste glide i lommer

1 sikkerheds lynlomme i højre forreste lomme

talje med stretchindsatser

benmuffe med trækstang

Specifikationer:

Hovedstof: 100% Polyamid

Teknologi:

Green Shape er din VAUDE-garanti for miljøvenlige produkter - fra bæredygtige materialer og ressourcevenlig produktion. Vores mål er at beskytte menneske og natur.

bluesign godkendt stof

Bluesignstandarden er verdens strengeste tekstilstandard for miljøbeskyttelse, forbrugerbeskyttelse og arbejdssikkerhed. Alle miljøaspekter af produktionen vurderes ved screeningen:

vand- og luftemissioner, støjniveauer, energi og materialebrug samt arbejdsvilkår relateret til farlige materialer. Produkter, der er lavet af mindst 90% bluesign-certificerede materialer, er mærket "bluesign approved fabric".

UPF 50+

Fremragende UV-beskyttelse, så du kan nyde solen og bjergsporten godt beskyttet. En UPF-vurdering på 50+ betyder, at et givet stykke stof tillader mindre end 2% (<1/50) af UV-strålerne, der ramte det for at trænge igennem.

Dette er det samme som 98% UV beskyttelse. UV-beskyttelse er skabt ved valg af fibre, væv og materialetykkelse eller ved at indsætte en titandioxid "beskyttende skærm" i stoffet. Titandioxid er fuldstændig miljøvenlig og har været klassificeret af EU som uskadelig.


Ønsker du flere udendørs varer fra VAUDE? Hos trekkinn, din online udendørs butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af udendørs varer, og andet VAUDE Farley IV Pants Short. Lige nu har vi VAUDE Farley IV Pants Short på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for udendørs udstyr.

Funktioner VAUDE Farley IV Pants Short

Bæredygtighed VAUDE Farley IV Pants Short

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk