`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Farley IV

VAUDE Farley IV

VAUDE Farley IV

  • VAUDE Farley IV
  • VAUDE Farley IV
  • VAUDE Farley IV
  • VAUDE Farley IV

VAUDE Farley IV

Produktbeskrivelse VAUDE Farley IV

Vores populære rejse-klassiker. Universal trekking bukser, lille pakke størrelse, lavet af glat og smidig hurtigtørrende stof med UPF 50 +.Features:


- Leddelte knæ


- Bukseben kan rulles op til 3/4 længde


- Fugtspredende slut


- 2 sidelommer med lynlås og flapper


- 2 baglommer med klap


- 2 front slide-i lommer


- 1 sikkerhed lynlås lomme i højre forlomme


- Linning med stretch skær


- Ben manchet med snøreSpecifikationer:


- Primær materiale: 100% polyamid


- Vægt: 0.373 KgTeknologi:


UPF-50 +


Fremragende UV-beskyttelse, så du kan nyde solen og bjergsport godt beskyttet. En UPF rating på 50 + betyder, at en given stykke stof giver mulighed for mindre end 2% (<1/50) af UV-stråler, der rammer det at trænge igennem. Dette er det samme som 98% UV-beskyttelse.


Den UV-beskyttelse er skabt ved valg af fibre, vævning, og materialetykkelse eller ved at indsætte en titandioxid "beskyttende skærm" i stoffet. Titandioxid er helt miljøvenlig og er blevet bedømt af EU som harmløse.


Green Shape er Vaudes kvalitetsstempel for produkter, der er specielt produceret miljøvenlige. Kriterierne er streng: kun produkter, der indeholder mindst 90% økologisk bomuld, genbrugsmaterialer, eller Tencel træfibre eller er blevet farvet med den miljøvenlige VAUDE eColour proces, eller mødes verdens strengeste miljønorm bluesign kan bære Green Shape kvalitetsstempel.


bluesign-godkendt stof


Den bluesign standard er verdens skrappeste tekstil standard for miljøbeskyttelse, forbrugerbeskyttelse og arbejdssikkerhed.


Alle miljømæssige aspekter af produktionen evalueres ved screeningen: vand og luft emissioner, støjniveauer, energi og materiale brug, samt arbejdsforhold i relation til farlige materialer.


Produkter, der er fremstillet af mindst 90% bluesign certificeret materiale får "bluesign godkendte stof" label.


Velkommen til vores VAUDE Farley IV, speciale tilbud! Har du brug for trekkinn, eller have nye udendørs udstyr. trekkinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som VAUDE og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Herretøj.

Funktioner VAUDE Farley IV

Bæredygtighed VAUDE Farley IV

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt produkt

-

Meget godt produkt.! Beskrivelsen af produktet er nøjagtig, fantastisk til vandreture!

Godt par bukser, adskiller sig lidt fra beskrivelse.

-

Kan bæres mindre, da taljebånd har elastiske sektioner, ikke velcro som beskrivelsen siger. Benene kan rulles op og fastgøres i en 3/4 længde (ser dårligt ud, fungerer godt). Mere behagelig end zip / off-versioner som Skomer. Materialet er let og hyggeligt til varmere dage, men jeg synes stadig, at jeg køber shorts til den tropiske sommer. Front hofte lommen er mindre end i dine gennemsnitsbukser og højre side har en skjult lynlås lomme, der er stor nok til en iphone 5, men ikke en 6. Side lommer er store nok til en 6 og en tegnebog. Der er to baglommer med velcro-flaps, ikke lynlåse som beskrivelsen siger. Den sorte farve er lettere end en sand sort, men mørkere end trækul. Tilbyder en god kontrast til en ægte sort skjorte.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk