`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Farley Stretch Capri Regular T Zip II

VAUDE Farley Stretch Capri Regular T Zip II

VAUDE Farley Stretch Capri Regular T Zip II

  • VAUDE Farley Stretch Capri Regular T Zip II
  • VAUDE Farley Stretch Capri Regular T Zip II
  • VAUDE Farley Stretch Capri Regular T Zip II
  • VAUDE Farley Stretch Capri Regular T Zip II
  • VAUDE Farley Stretch Capri Regular T Zip II

VAUDE Farley Stretch Capri Regular T Zip II

Produktbeskrivelse VAUDE Farley Stretch Capri Regular T Zip II

Vores klassiske med T-Zips lige fået classier! Disse yderst behagelig vandreture bukser var fuldstændig omarbejdet og returneres i et frisk nyt udseende, og med miljøvenlige bluesign certificeret materiale.


Den nye linning, den høje andel af stretch og de leddelte knæ segmenter levere endnu mere komfort end før. Easy-pleje, hurtigttørrende stof sikrer pålidelig ydelse. Med lynlås for at holde dine lommer fra at blive plukket.Features:


- Kan lynes ned til 3/4 pants


- Stretch materiale


- 2 forlommer med omvendt lynlås


- 1 lårlomme med lynlås


- 1 baglomme med omvendt lynlås


- Linning justeres med velcro


- Justerbare manchetter med velcroSpecifikationer:


- Primær materiale: 88% polyamid, 12% elastan


- Vægt: 0,43 KgTeknologi:


UPF-50 +


Fremragende UV-beskyttelse, så du kan nyde solen og bjergsport godt beskyttet. En UPF rating på 50 + betyder, at en given stykke stof giver mulighed for mindre end 2% (<1/50) af UV-stråler, der rammer det at trænge igennem. Dette er det samme som 98% UV-beskyttelse.


Den UV-beskyttelse er skabt ved valg af fibre, vævning, og materialetykkelse eller ved at indsætte en titandioxid "beskyttende skærm" i stoffet. Titandioxid er helt miljøvenlig og er blevet bedømt af EU som harmløse.


Stræk


Det stof stretch kommer enten fra spandex i stoffet, eller fra den type strikke eller flette anvendes til materialet. Den tekstiler stretch øger komfort og ydeevne af tøj, som den giver en meget høj bevægelsesfrihed.


Green Shape er Vaudes kvalitetsstempel for produkter, der er specielt produceret miljøvenlige. Kriterierne er streng: kun produkter, der indeholder mindst 90% økologisk bomuld, genbrugsmaterialer, eller Tencel træfibre eller er blevet farvet med den miljøvenlige VAUDE eColour proces, eller mødes verdens strengeste miljøstandard bluesign ® kan bære Green Shape kvalitetsstempel.


bluesign-godkendt stof


Den bluesign standard er verdens skrappeste tekstil standard for miljøbeskyttelse, forbrugerbeskyttelse og arbejdssikkerhed.


Alle miljømæssige aspekter af produktionen evalueres ved screeningen: vand og luft emissioner, støjniveauer, energi og materiale brug, samt arbejdsforhold i relation til farlige materialer.


Produkter, der er fremstillet af mindst 90% bluesign certificeret materiale får "bluesign godkendte stof" label.


VAUDE Farley Stretch Capri Regular T Zip II findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online udendørs butikken, VAUDE Farley Stretch Capri Regular T Zip II lignende produkter. Vores udvalg i Bukser produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner VAUDE Farley Stretch Capri Regular T Zip II

Bæredygtighed VAUDE Farley Stretch Capri Regular T Zip II

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk